Dit is de oplader van Pixel Watch 2 + het doosje

Dit is de oplader van Pixel Watch 2 + het doosje

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Vandaag is het zover: dan onthult Google de Pixel 8 en Pixel 8 Pro, maar ook een nieuwe smartwatch. De Pixel Watch 2 is grotendeels al gelekt en sommige sites zeggen zelfs: koop hem niet, zolang Google weigert schermpjes te repareren. Maar dit is natuurlijk helemaal aan jou. Wel hebben we zo vlak voor de aankondiging nog één laatste lek, wederom van Arsène Lupin, die eerder al de reclamevideo’s van de toestellen lekte.

Pixel Watch 2

In de nieuwe lekken zien we zowel de nieuwe oplader die de Pixel Watch 2 zal gebruiken (met vier puntjes), als de verpakking waarin het horloge wordt geleverd. Het apparaat wordt opgeladen met een magnetische schijf die gewoon in het doosje wordt meegeleverd. Die schijf heeft in een vierkantvorm vier puntjes die contact maken met de achterkant van het slimme horloge, om hem zo van stroom te voorzien. Je sluit hem aan via USB-C. Ben je je oplader kwijt, dan kijk je waarschijnlijk naar vervangingskosten van om en nabij de 30 euro.

Ook komt er een nieuwe ‘active sport band’, die geschikt is voor mensen die lekker gaan sporten en zweten, en dan willen voorkomen dat een stoffen bandje helemaal nat wordt of er huidirritaties optreden.

Ook zien we in een ander lek meer van de doos (via Reddit). Je kunt deze op horizontale wijze openen, maar op het plaatje zien we hem op verticale manier geopend worden. Als je even snel kijkt, dan is het net de verpakking van een Fitbit, niet?

Vanmiddag om 16:00 uur staat het allemaal te gebeuren, dan zal Google de aankondiging doen van de nieuwe Pixel-producten. Waarschijnlijk hebben we nog nooit zoveel informatie voorafgaand aan een aankondiging zien lekken, maar laten we toch maar even kijken of Google niet toch nog een verrassing uit de hoge hoed gaat toveren. Jij gaat toch ook kijken?

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk