Dit is de nieuwe teaser van de bijzondere LG Rollable

Dit is de nieuwe teaser van de bijzondere LG Rollable

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

LG heeft een nieuwe teaser van zijn oprolbare telefoon uitgebracht, de LG Rollable. We zien het toestel in landschapsmodus en het scherm rolt op tot een smaller formaat.

LG Rollable

De LG Rollable laat weer van zich horen. De techgigant toont tijdens zijn presentatie op de CES-techbeurs in Las Vegas een kort beeld van de telefoon. Een persoon lijkt een tablet in zij handen te houden, maar vervolgens zien we het beeld versmallen naarmate het scherm wordt opgerold. De Rollable versmalt het scherm tot een videoformaat.

Het is al langer bekend dat LG werkt aan een oprolbare telefoon dat eerder nog bekend was onder de naam 'Project B'. LetsGoDigital maakte eerder al conceptbeelden van de Rollable op basis van geruchten en zo werd ook de naam Rollable voor het eerst gebruikt.

via GIPHY

Concept of product?

De Rollable maakt net als LG's Wing deel uit van het zogenaamde Explorer's Project waarin LG werkt aan experimentele en erg vernieuwende telefoons. Vorig jaar kregen we voor de lancering van de Wing ook eerst al beelden te zien van een toestel dat toen nog als een concepttelefoons werd beschouwd. Enkele maanden later kwam de telefoon wereldwijd op de markt en konden we hem op Androidworld uitgebreid testen.

Gerelateerde artikelen

Of het met deze LG Rollable ook zo'n vaart zal lopen, is nog niet bekend. Voorlopig blijft het wachten op meer concrete informatie over het lot van de Rollable. LG is ook niet de enige die werkt aan oprolbare telefoons, want OPPO deed vorig jaar nog zijn OPPO X 2021-concept uit de doeken. De Chinese fabrikant maakte daarbij wel bekend dat het nog geen plannen heeft om de smartphone voor consumenten uit te brengen.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk