Dit is de nieuwe kleur van Google Pixel Buds A

Dit is de nieuwe kleur van Google Pixel Buds A

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Google heeft deze week zoveel aangekondigd, dat het besloten heeft om de gloednieuwe kleur Pixel Buds A maar stilletjes te laten lanceren. Het is echter gezien! De nieuwe kleur van de oordopjes is Charcoal, oftewel: Houtskool.

Houtskool

Geen enorm opmerkelijke naam, want de oordopjes zijn inderdaad gewoon zwart. Eerder verschenen de Pixel Buds A-oordopjes in de kleuren Clearly White en Dark Olive, dus wit en groen, maar nu is daar een derde kleur bij. Aan de buitenkant zijn de oordopjes donkergrijs, met aan oorzijde alleen maar zwarte details. De binnenkant van het oplaaddoosje is ook zwart, maar de case is aan de buitenkant nog steeds wit, net zoals die van de eerder verschenen oordopjes.

Google Pixel Buds

Google Pixel Buds

Met de Google Pixel Buds-app kun je je Pixel Buds rechtstreeks instellen en beheren vanaf je apparaat met Android 6.0 of hoger. Je kunt gemakkelijk de batterijniveau ..

Het is bij de A-serie mogelijk om op je oordopje ‘afspelen’ en ‘pauzeren’ te kiezen, naast ‘overslaan’ en ‘teruggaan’. Het is niet mogelijk om op het oordopje zelf het volume aan te passen. De oordopjes kunnen niet draadloos opladen, maar maken gebruik van een USB-C-poort. In totaal kun je er 5 uur muziek mee luisteren, maar als je ze af en toe oplaadt met de case dan kun je 24 uur luisteren zonder een stopcontact nodig te hebben.

Dit is de nieuwe kleur van Google Pixel Buds A

In-ear oordopjes

De oordopjes zijn zweet- en waterbestendig. Google belooft dat de oortjes stevig in je oor blijven zitten door de speciale stabilisatieboog. Het is mogelijk om de oordopjes handsfree te gebruiken door ‘Hey Google’ te zeggen en de Google Assistent te vragen een bepaald nummer af te spelen of het volume hoger te zetten. Je kunt ook met de Assistent praten door je vinger op het oordopje te houden.

Gerelateerde artikelen

Google Pixel Buds kosten 99 euro. Er is ook een Pro-variant, die 219 euro kost. Op dit moment staat de levertijd van deze oordopjes bij Google-partner Belsimpel op twee weken. In Nederland zijn de oordopjes ook via de Google Store verkrijgbaar. Het gaat dan om een reservering, want volgens de website worden ze geleverd op 13 of 14 oktober. In Nederland is die mooie olijfgroene kleur helaas niet beschikbaar.

Zou jij de Pixel Buds aanschaffen, zo ja, in welke kleur? Laat het nu achter in de reacties bij dit artikel.

Google Pixel Buds A kopen
Google Pixel Buds A kopen
Google Pixel Buds A kopen

Google Pixel Buds A kopen

De Pixel Buds A zijn volledig draadloze oordopjes en komen met een case waarin ze opladen. Daarnaast hoor je de Google Assistent in je oor en ze komen met snelladen en Ambient Sound. Deze oortjes hebben hetzelfde oogwaardige geluid brengen als de gewone Pixel Buds dankzij aangepaste 12 mm audiodrivers. En ze kunnen tevens de lage tonen ook extra luid weergeven dankzij Bass Boost.

99 euro

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk