'Dit is de Moto Watch 70 met vierkant scherm en zonder Wear OS'

'Dit is de Moto Watch 70 met vierkant scherm en zonder Wear OS'

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De door vele Androidworldlezers geliefde Moto 360 krijgt mogelijk een opvolger, eentje die er heel anders uitziet. De smartwatch is namelijk verschenen bij Best Buy, inclusief afbeelding en details.

Moto 360, een stukje geschiedenis 

De in 2014 geïntroduceerde Moto 360 was destijds hip en vernieuwend en tevens de eerste smartwatch op Android Wear (nu Wear OS) met een rond scherm. In 2015 lanceerde Motorola de opvolger, de Moto 360 (2015), en deze variant was beschikbaar in verschillende maten en ook een sportuitvoering. In 2019 kwam Motorola geheel onverwachts met een nieuwe Moto 360-smartwatch. Deze derde generatie had een klassiek uiterlijk met een draairing met een aanpasbare knoppen.

Best Buy in Canada heeft nu de 'Moto Watch 70' op zijn website gezet, zonder dat het product officieel aangekondigd is. Dat ontdekte 9to5Google. Dit horloge lijkt verdacht veel op de 'Motorola Watch 200' die onlangs ook in het geruchtencircuit opdook. Dat is meer een fitnesshorloge voor de recreatieve sporters. De Moto Watch 70 is nog niet beschikbaar bij Best Buy, maar de vermelding laat al wel het ontwerp, de prijs en de functies van de smartwatch zien. Onderstaande tekst is bij de omschrijving van de Moto Watch 70 te zien.

Bereik je fitnessdoelen met de geavanceerde functies van Motorola's Moto Watch 70. Ontworpen om je actieve levensstijl weer te geven, meet het horloge je gezondheid, activiteitenniveau, stappen en andere belangrijke informatie, zodat je je voortgang kunt volgen. Het apparaat heeft 23 sportmodi om al je activiteiten te ondersteunen en maakt rechtstreeks verbinding met je smartphone voor handige meldingen.

Gerelateerde artikelen

Vierkant ontwerp zonder Wear OS

Het ontwerp van de Moto Watch 70 is enigszins geïnspireerd op de Apple Watch door de vierkant behuizing. Daarin ligt een 1,69 inch display. Verder heeft het horloge een IP67-classificatie voor waterbestendigheid, een hartslagmeter, SpO2-metingen en andere typische fitnesssensoren, evenals ingebouwde GPS. De winkel vermeldt zowel Android- als iOS-ondersteuning, evenals tot 10 dagen accuduur bij normaal gebruik en 14 uur accuduur bij continue fitness-tracking.

Zo'n lange accuduur wijst op het ontbreken van Wear OS, en dat is ook het geval. Dit horloge beschikt over een eigen besturingssysteem net als de vorig jaar aangekondigde Moto Watch 100. De Moto Watch 70 kost 99 Canadese dollars bij Best Buy. Een lanceringsdatum is op dit moment nog niet duidelijk, maar die datum lijkt redelijk dichtbij. De Moto Watch 100 kwam niet naar Nederland en België. Of dat ook voor de Moto Watch 70 geldt, is niet bekend.

Fitbit Versa 4 kopen
Fitbit Versa 4 kopen
Fitbit Versa 4 kopen

Fitbit Versa 4 kopen

Fitbit Versa 4 is de smartwatch voor fitness met 40 sportmodi, ingebouwde GPS, Google Maps en Google Wallet. De Fitbit Versa 4 zet gezondheid en fitness in het absolute middelpunt. Met een dunner en lichter design zit het horloge nog comfortabeler om je pols. Ook is de fysieke knop terug, op een nieuwe, hogere locatie zodat je er tijdens je workout gemakkelijk bij kunt. Met een batterijduur van meer dan zes dagen en snel opladen kan de Versa 4 jouw drukke levensstijl zeker bijbenen.

229,95 euro

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk