Dit is de beste smartphone van 2021 volgens MWC 2021

Dit is de beste smartphone van 2021 volgens MWC 2021

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De organisatoren van het Mobile World Congress reiken jaarlijks prijzen uit voor de beste diensten en de beste producten in de wereld van de mobiele industrie. Dit jaar is de Samsung Galaxy S21 Ultra uitgeroepen tot winnaar in de categorie Beste Smartphone.

Beste smartphone van Samsung ooit

De experts van het Mobile World Congress zijn tot de conclusie gekomen dat Samsung nog nooit iets beters heeft gemaakt, dan de Galaxy S21 Ultra. De sterke punten van de Samsung Galaxy S21 Ultra zijn de hoogwaardige camera's, het geweldige beeldscherm en het stijlvolle uiterlijk. Tot de beste smartphones van 2021 behoren modellen zoals Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S20 FE, OnePlus 9 Pro en iPhone 12 Pro Max. Die telefoons moesten het dus afleggen tegen de S21 Ultra.

De S21 Ultra kwam met een aantal nieuwigheden op de markt. Zo was het de eerste telefoon in de Galaxy S-lijn die S Pen-ondersteuning en Android Auto-integratie voor SmartThings. De Galaxy S21 Ultra heeft tevens Ultra Wide Band- en wifi 6e-ondersteuning en maar liefst 100x Space Zoom. In mijn review van de Samsung Galaxy S21 Ultra schreef ik ook al dat de S21 Ultra de beste telefoon in de Galaxy-geschiedenis is. Wat vinden jullie van deze uitspraak? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

Galaxy S21 Ultra

Galaxy S21 Ultra

Samsung belooft dat de Galaxy S21 Ultra het meest geavanceerde professionele camerasysteem combineert met het helderste en slimste scherm op een Galaxy ooit. Die belofte maakt het Zuid-Koreaanse bedrijf waar. De S21 Ultra heeft het beste scherm en de beste cameraset-up in de Galaxy-geschiedenis. Daarnaast kun je rekenen op uitstekende prestaties, drie jaar lang updates, fijne geïntegreerde Google-apps en natuurlijk de S Pen-ondersteuning. Deze Galaxy S21 Ultra is tot nu toe de beste Samsung-telefoon ooit.

Stukje uit de conclusie van de review van de Galaxy S21 Ultra

Samsung Galaxy S21 Ultra kopen

De Samsung Galaxy S21 Ultra is verkrijgbaar in de kleuren Phantom Titanium, Phantom Navy en Phantom Brown.

Galaxy S21 Ultra

Galaxy S21 Ultra

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk