Dit is zou de alternatieve verpakking van de OnePlus 9 kunnen zijn

Dit is zou de alternatieve verpakking van de OnePlus 9 kunnen zijn

De telefoons van OnePlus komen altijd in een herkenbare rode doos. Nu laat OnePlus-ceo Pete Lau een andere verpakking zien, die op zijn minst interessant te noemen is.

OnePlus 9 in een andere verpakking

De OnePlus 9 en de OnePlus 9 Pro en ook de voorlopers van deze high-end telefoons komen in een langwerpige rode doos op je deurmat terecht. Het zijn erg herkenbare verpakkingen die OnePlus maakt, maar de verpakking die Pete Lau, ceo van OnePlus, nu op Twitter deelt, is wel heel opmerkelijk. Het lijkt namelijk op een verpakking die je bij de afdeling sd-kaartjes bij een elektronicawinkel ziet. De telefoon zit netjes achter het plastic en de belangrijkste kenmerken worden ernaast op een stuk karton vermeld.

Ruimte voor een oplader of kabel is er niet, maar duurzamer dan de gewone verpakking is het misschien wel. Deze variant neemt veel minder ruimte in tijdens transport vanwege de grootte en het gewicht.

Naast het delen van de afbeelding van deze verpakking, heeft Pete Lau eraan toegevoegd dat het bedrijf de "stijlvolle rode doos" niet opgeeft. We zullen deze verpakking dus niet bij de benzinepomp te zien krijgen. Maar OnePlus heeft op het gebied van marketing wel een reputatie hoog te houden dus wie weet.

OnePlus en OPPO gaven onlangs aan nauwer te gaan samenwerken. OnePlus zegt dat de samenwerking een positieve impact zal hebben op de producten die het bedrijf aflevert; vooral de software-ondersteuning zal baat hebben bij de nauwe samenwerking.

Wat vind jij van de nieuwe verpakking die Lau heeft gedeeld? Laat het ons weten in de reacties.

Dit is zou de alternatieve verpakking van de OnePlus 9 kunnen zijn
Standaard verpakking van de OnePlus 9 Pro
OnePlus 9
4500 mAh
6,55 inch - 2400 x 1080 px
128 / 256 GB
Qualco Snapdragon 888

Meer info

OnePlus 9 Pro
4500 mAh
6,7 inch - 3216 x 1440 px
128 / 256 GB
Qualco Snapdragon 888

Meer info

Lees meer over:
OnePlus 9

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties