Is dit de Motorola Moto X (2017)?

Is dit de Motorola Moto X (2017)?

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Moto X (2017)

De vermoedelijke Moto X (2017) zou geen ondersteuning krijgen voor MotoMod-modules vanwege het ontbreken van verbindingspuntjes op de achterzijde van het toestel. Dit zou blijken uit opgedoken CAD-tekeningen van het toestel. Eind vorig jaar doken er ook foto's op van een Moto-toestel zonder magneetpunten voor de mods.

Nu zijn er weer foto's opgedoken van een prototype van de Moto X (2017). Dit prototype vertoont gelijkenissen met de Moto G5 en Moto Z vanwege het metalen design met antennelijnen en de sterk uitstekende camera. Ook is te zien dat de vingerafdrukscanner naar voren is verhuisd onder de homeknop en dat de dual-speakers aan de voorkant zijn verdwenen. De camera heeft op deze foto een dubbele lens en het Moto-logo is op de achterkant te zien.

Wederom lijkt het gerucht over de ontbrekende magneetpunten voor de mods door deze foto's te zijn bevestigd. Uit de foto's van de bootloader kunnen we opmaken dat er een Qualcomm Snapdragon 625 in het toestel ligt, 3GB RAMgeheugen en 32GB intern geheugen. Dit zou kunnen betekenen dat de X- serie in specs wordt afgewaardeerd naar mid-end en blijft bestaan naast of net onder de huidige Z-reeks.

Vorig jaar heeft Lenovo geen traditioneel vlaggenschip uit de Moto X-reeks gelanceerd, wel drie toestellen in de Z-serie waaronder de Moto Z. Dit toestel kan door middel van modules aan de achterzijde uitgebreid worden met nieuwe functies.

Aankondiging Moto X (2017)

Het is nog niet duidelijk of en wanneer Lenovo het nieuwe Moto X-toestel toevoegt aan zijn portfolio. Wanneer er meer bekend is, laten we dat uiteraard op Androidworld weten.

Via: Android Police

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk