Is dit de Huawei P9 in het wild?

Is dit de Huawei P9 in het wild?

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Huawei P9 in het wild

We herkennen de Huawei P9 vooral aan de dubbele camera aan de achterzijde in combinatie met een vingerafdrukscanner. Aan deze kenmerken voldoet deze foto genomen 'in het wild', waarbij de Huawei-medewerker aan het bellen is. In vergelijking met vorige lekken komt het toestel overeen met hetgeen we gezien hebben.

Er zouden vier versies van de Huawei P9 aangekondigd worden. Zo hebben we de P9 Lite met een 5 inch-scherm, Snapdragon 650, 2GB RAM en 16GB opslag. De P9 heeft een 5,2 inch-scherm, Kirin 950 met 3GB RAM en 32GB opslag. Groter is de P9 special edition, die beschikt over een 5,8 inch-scherm met de Kiri 955. De laatste van het kwartet is de P9 Max met een bijzonder groot 6,8 inch-scherm, Kirin 955, 4GB RAM en 64GB of 128GB opslag.

Beschikbaarheid

De Huawei P9 zal gepresenteerd worden tijdens een persconferentie die zal plaatsvinden op 6 april 2016 in Londen. Androidworld zal hier ook bij aanwezig zijn.

Via: PhoneArena / Bron: MyDrivers

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk