Google Pixel 6 Pro op de pijnbank: dit blijft ervan over

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Zack Nelson, beter bekend als JerryRigEverything, heeft er zijn werk van gemaakt om nieuwe smartphones op zijn werkbank te onderwerpen aan een marteltest. Alles om de duurzaamheid van deze telefoon te testen. Dit keer is het de beurt aan de spiksplinternieuwe Google Pixel 6 Pro. Hoe deze high-end telefoon het er vanaf brengt, zie je hier. Let op: het is pijnlijk om naar te kijken.

Google Pixel 6 Pro marteltest

De Google Pixel 6 Pro haal je uit de verpakking om hem vervolgens lief te hebben. Zack Nelson doet hele andere dingen met telefoons, en pakt meteen zijn marteltuig (Stanley en Zippo) erbij. In de video kom je erachter wat er van de nieuwe Pixel 6 Pro over blijft als JerryRigEverything eraan heeft gezeten. Is de telefoon qua behuizing net zo goed als de camera's op het apparaat? Komt de Pixel 6 Pro door de duurzaamheidstest van Zack Nelson?

Google Pixel 6 Pro - prijzen en beschikbaarheid

De Google Pixel 6 Pro is in slechts acht landen te koop, waaronder Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Wil je de Pixel 6 Pro kopen, dan kun je dat via de Google Store in deze landen doen. Een uitgebreide uitleg vind je hier op Androidworld.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk