Disney+ wordt duurder: dit zijn de nieuwe prijzen

Disney+ wordt duurder: dit zijn de nieuwe prijzen

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Disney+ verhoogt zijn prijzen voor de tweede keer. Voor het maandabonnement komt er een euro bij. Het jaarabonnement is 10 euro duurder geworden.

Disney+ wordt duurder

Toen Disney+ in Nederland werd geïntroduceerd in 2019 kon iedereen er twee maanden gratis gebruik van maken. Daarna ging de streamingdienst 6,99 euro per maand innen, en 69,90 euro per jaar. In 2021 gingen de tarieven fors omhoog en nu is er wederom een prijsverhoging doorgevoerd.

Disney+ heeft namelijk zijn prijzen per direct verhoogd. Nieuwe abonnees gaan 9,99 euro per maand of 99,90 euro per jaar betalen.

Startprijs 2019 Oude prijs 2021 Nieuwe prijs
Maandabonnement 6,99 euro 8,99 euro 9,99 euro
Jaarabonnement 69,90 euro 89,90 euro 99,90 euro

Wanneer de nieuwe prijzen voor bestaande abonnees ingaan, is niet bekend. Bestaande klanten zullen daar in ieder geval een maand van tevoren van op de hoogte gesteld worden. Heb je een jaarabonnement? Dan zit je goed. Mensen met een jaarabonnement blijven voor de volledige looptijd hetzelfde betalen.

Gerelateerde artikelen

Abonnement met reclame op komst

Waarschijnlijk is de prijsverhoging doorgevoerd vanwege de komst van een goedkoper abonnement met advertenties. Het abonnement met reclame zou in de Verenigde Staten 8 dollar per maand of 80 dollar per jaar gaan kosten. Dat is in euro's de oude prijs die in 2021 werd geïntroduceerd.

Naast Disney+ verhoogde Viaplay gisteren ook zijn prijzen. De prijs van het maandabonnement steeg van 13,99 euro naar 15,99 euro. Viaplay is momenteel de duurste streamingdienst in Nederland.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over streamingdiensten? Download dan onze Android-app en volg ons via Google Nieuws en op Telegram, Facebook, Instagram en Twitter.

Disney+

Disney+

Disney+ is een streamingdienst van Disney waar je titels van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star kan streamen.Films en series op Disney Plu ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk