Dierendag, de leukste apps voor je huisdier

Dierendag, de leukste apps voor je huisdier

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Dierendag is een dag die wereldwijd op de agenda staat als een moment waarop extra aandacht wordt besteed aan de dieren. Dat doen we bij Androidworld natuurlijk ook. Dit zijn de leukste apps voor je huisdier.

Dierendag

Dierendag is natuurlijk hoofdzakelijk een commerciële aangelegenheid, maar dat is helemaal niet erg. Het geeft ons wel de gelegenheid om huisdieren eens extra aandacht te geven of nog meer te verwennen. We hebben hieronder alvast een aantal interessante, leuk en handige apps voor je op een rij gezet waarmee je je huisdier kunt vermaken. Of niet, dat ligt natuurlijk aan je huisdier.

DoggyDating

Doggy Dating is een zeer handig app voor hondenbezitters. Deze app maakt het namelijk erg makkelijk voor hondeneigenaren om andere hondeneigenaren in de buurt te vinden om gezamenlijk een rondje te gaan wandelen of een uurtje te gaan spelen met de honden. De app bevat tevens een kaart met evenementen, alle DoggyDates en losloopgebieden waar je zonder zorgen de hond kan laten rennen. Hier kun je tevens zien waar je de auto kunt parkeren en wat andere hondenbezitters van het losloopgebied vinden.

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

Screenshot van DoggyDating

Dogo - je hond's favoriete app

Dogo is een app speciaal voor baasjes die hun hond commando's willen laten aanleren. In de app maak je een profiel aan van je hond en dan zorg je ervoor dat je snacks in huis hebt om te starten met het trainen. Zo kun je de hond motiveren om trucjes aan te leren. Er zijn veel verschillende commando's in de app aanwezig die van een beginnende pup een gehoorzame pro kunnen maken. Er is ook een clicker aanwezig die je kan helpen met de training. De app geeft verder handige tips en stuurt, als je dat wilt, dagelijkse herinneringen om te gaan trainen met je maatje.

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

Dogo - Your Dog's Favourite Training App

Tractive Photos

Tractive Photos is een sociaal netwerk voor je hond, parkiet, hamster, slang, kat of welk huisdier dan ook. Je kunt foto's van je huisdier uploaden in de app waar anderen vervolgens op kunnen reageren met een reactie of een hartje. Op deze manier kan je huisdier uitgroeien tot een echte ster. Verder kun je er miljoenen dierenfoto's bekijken en foto's delen op andere platformen en vrienden maken met dieren en hun baasjes.

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

Tractive Photos

CAT ALONE 2 - Cat Toy

CAT ALONE 2 - Cat Toy is een spelletje voor katten (maar mijn hond vind het ook leuk) waarbij de dieren voorwerpen op het scherm moeten pakken zoals een spin, paardenbloem of een veer. Handig als je even geen tijd hebt om je kat te vermaken.

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

Tractive GPS Dog and Cat Finder

Tractive GPS Dog and Cat Finder is de app die bij de Tractive gps-tracker hoort. Met deze gps-tracker kun je je hond met een gerust hart laten loslopen want de tracker die aan de halsband vastzit, zorgt er in combinatie met de app voor dat je hem of haar altijd kan terugvinden. Tenminste, als de accu van de tracker niet leeg is. Het tracken in de app gebeurt met een kleine vertraging maar kan ook realtime plaatsvinden. In de app maak je verder een profiel voor je huisdier aan en stel je in of je licht- en geluidsnotificaties wilt. Je vindt er ook coördinaten en adres van de laatste locatie, een kaart met (realtime) locatie, historie en nog veel meer mogelijkheden. Voor sommige functies is een premium-abonnement benodigd.

De Tractive gps-tracker is bij verschillende winkels te verkrijgen waaronder Coolblue. Hier kost hij €47,99.

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

Tractive GPS Dog and Cat FinderHeb jij nog leuke apps voor huisdieren op je Android-toestel? Laat het ons weten in de reacties!

Tractive GPS Dog and Cat Finder

Tractive GPS Dog and Cat Finder

Tractive GPS Dog and Cat Finder is de app die bij de Tractive gps-tracker hoort. Met deze gps-tracker kun je je hond met een gerust hart laten loslopen want de ..
CAT ALONE 2 - Cat Toy

CAT ALONE 2 - Cat Toy

CAT ALONE 2 - Cat Toy is een spelletje voor katten (maar mijn hond vind het ook leuk) waarbij de dieren voorwerpen op het scherm moeten pakken zoals e ..
Tractive Photos

Tractive Photos

Tractive Photos is een sociaal netwerk voor je hond, parkiet, hamster, slang, kat of welk huisdier dan ook. Je kunt foto's van je huisdier uploaden in de app wa ..
Dogo — Puppy and Dog Training

Dogo — Puppy and Dog Training

Dogo is een Engelstalige app speciaal voor baasjes die hun hond commando's willen laten aanleren. In de app maak je een profiel aan van je hond en dan zorg ..
DoggyDating

DoggyDating

De leukste hondenwandelingen maak je met de DoggyDating app! In deze app kan iedere gebruiker zelf een DoggyDate (hondenwandeling) aanmaken, of zich bij een bestaand ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk