Deze Xiaomi-telefoons krijgen binnenkort MIUI 14

Deze Xiaomi-telefoons krijgen binnenkort MIUI 14

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Xiaomi liet aan het einde van de Xiaomi 13-persconferentie een lijst met telefoons zien die binnenkort MIUI 14 krijgen. Dit zijn de Xiaomi-telefoons die voor MIUI 14 in aanmerking komen.

Xiaomi MIUI 14

MIUI 14 is een softwareschil van Xiaomi. De gisteren gelanceerde Xiaomi 13 en Xiaomi 13 Pro draaien al op deze software met Android 13 en Xiaomi liet tijdens de aankondiging ook weten welke andere telefoons ervoor in aanmerking komen. In de lijst staan ook Redmi-telefoons.

Let op: MIUI 14 is niet gebaseerd op één Androidversie. Het kan dus zijn dat jouw Xiaomi-telefoon straks op een MIUI 14-versie draait die is gebaseerd op Android 13.

Gerelateerde artikelen

Deze Xiaomi telefoons krijgen MIUI 14

Gerelateerde artikelen

Het updaten naar MIUI 14 gaat aan het eind van het eerste kwartaal van 2023 van start, dus eind maart. Wanneer welke landen en telefoons precies aan de beurt zijn, maakte de Chinese fabrikant niet bekend.

Heb jij een Xiaomi-telefoon die niet meer op de MIUI 14-update kan rekenen? Misschien wordt het dan tijd voor een nieuw toestel? We bespreken hier hoe lang een telefoon meegaat. Misschien kan jouw telefoon wel een update verwachten. Laat het ons weten in de reacties.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Xiaomi? Download dan onze Android-app en volg ons via Google Nieuws en op Telegram, Facebook, Instagram en Twitter.

Deze Xiaomi-telefoons krijgen binnenkort MIUI 14

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk