‘Deze smartphones worden in september aangekondigd: een overzicht’

‘Deze smartphones worden in september aangekondigd: een overzicht’

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

September lijkt voor ons smartphonefans een interessante maand te worden. Er staan al behoorlijk wat lanceringen op stapel en daar komt naar verwachting ook de Google Pixel 6-serie bij. We hebben een overzicht van alle verwachtingen gemaakt.

Google Pixel 6

Google heeft onverwachts al heel wat details van de Pixel 6 en Pixel 6 Pro bekend gemaakt. Dat deed de zoekgigant op 2 augustus. Google onthulde de kleuren in officiële afbeeldingen van de Pixel 6-serie. Daarnaast kwamen we meer te weten over de Tensor-chipset, de software, de periscoopcamera en de beveiliging van de telefoons.

Google Pixel 6

Google Pixel 6

Nu is er een tipgever die via Weibo een hele lijst met aankondigingen deel waaronder de nieuwe Pixeltelefoons van Google. Nu is zo'n lijst niet altijd even betrouwbaar, maar sommige data komen wel overeen met eerdere geruchten. De Google Pixel 5 kwam vorig jaar op 30 september ten tonele en het is niet ondenkbaar dat Google de nieuwe Pixel 6 vlak voor het iPhone-event op 14 of 15 september gepland heeft.

Aankondigingen in september

Naast de Pixel 6 van Google kunnen we volgens deze geruchten de lancering van de Samsung Galaxy S21 FE ook zeer binnenkort verwachten. De Xiaomi Mi 11T en de Mi 11T Pro volgen samen met de vier nieuwe iPhone-modellen medio september en Huawei zal de maand afsluiten met ene nieuwe Nova-telefoon. Tussendoor zou OPPO nog zijn variant van Android 12 lanceren, samen met de OPPO Reno 6 en de OPPO Reno 6 Pro.

Dit lijstje is nog niet officieel bevestigd door een van de vermelde fabrikanten. Neem het dus met een korrel zout, maar zet de data wel alvast in je agenda! Naar welke telefoons kijk jij het meeste uit? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

‘Deze smartphones worden in september aangekondigd: een overzicht’

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk