Deze Samsung-telefoons krijgen binnenkort de One UI 3.0 Bèta-update

Deze Samsung-telefoons krijgen binnenkort de One UI 3.0 Bèta-update

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

One UI 3.0 wordt momenteel door Samsung getest op de Galaxy Note 20- en Galaxy S20-serie, maar er worden binnenkort meer Galaxy-telefoons aan het bètaprogramma toegevoegd.

One UI 3.0 Beta komt naar meer Samsung-telefoons

De testversie van One UI 3.0 is in oktober voor de Samsung Galaxy S20, S20 Plus en Galaxy S20 Ultra beschikbaar gesteld. De Note 20 en Note 20 Ultra doen ook aan het bètaprogramma mee. Samsung heeft nu in in zijn Zuid-Koreaanse communityforum aangekondigd dat het binnenkort meer Galaxy-telefoons aan het bètaprogramma gaat toevoegen. Dat ontdekte Sammobile. Het gaat om de volgende Galaxy-telefoons:

Eerder kregen we ook al een eerste kijk in de nieuwigheden. Er komt als eerste een nieuw paneel voor de snelle instellingen dat je ook makkelijk laat wisselen tussen je media. Verder zijn de meldingen verbeterd, en we krijgen meer informatie in een oogopslag te zien. Samsung pakt dit keer ook echt groots uit met de personalisatiefuncties van Good Lock en Samsung laat je videobellen aan de hand van een AR Emoji, dat is een virtuele avatar die je gezichtsuitdrukkingen nabootst.

Beschikbaarheid

Samsung rolt de bèta-software voor deze telefoons alleen in thuisland Zuid-Korea uit. Samsung zou het programma kunnen uitbreiden naar andere markten, waaronder China, Duitsland, India, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Mocht je een Duits (of Brits) versie van één van bovenstaande telefoons hebben, dan is het mogelijk om de update te installeren. Er zal dan een melding van de update in de Samsung Members-app te zien zijn, vergelijkbaar met eerdere jaren. Als je aan de voorwaarden voldoet en de update is eenmaal beschikbaar, dan kan je hem via het Explore-tabblad aanvragen.

De stabiele versie van One UI 3.0 zal na de testfase uitgerold worden. Volgens de laatste berichten zijn de gebruikers van de Samsung Galaxy S20, S20 Plus en S20 Ultra als eerste aan de beurt.

Wat denk jij van de verbeteringen in One UI 3.0? Laat het ons weten in de reacties onderaan de website.

Deze Samsung-telefoons krijgen binnenkort de One UI 3.0 Bèta-update

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk