Deze Motorola-telefoons ontvangen Android 12 in Nederland

Deze Motorola-telefoons ontvangen Android 12 in Nederland

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Motorola heeft aan Androidworld laten weten dat een drietal telefoons momenteel een update naar Android 12 kunnen verwachten. Daarnaast zijn er een aantal Motorola-smartphones die een beveiligingsupdate binnenkrijgen. Dit zijn de telefoons waar het om gaat.

Android 12

De Moto G30 van februari vorig jaar krijgt samen met de Moto G Pro uit 2020 en de Moto G200 uit 2021 een update met daarin een nieuwe Androidversie, namelijk Android 12. Eigenaren van deze telefoons kunnen dus rekenen op nieuwe functies en verbeteringen in Android 12 zoals nieuwe ontwerp genaamd Material You. Material You maakt het mogelijk om je eigen stijl in het besturingssysteem te verwerken doordat de kleuren van de interface zijn gebaseerd op de kleuren van de wallpaper die je ingesteld hebt. Gebruikers van Android 12 hebben ook de mogelijkheid om in hun locatie te delen met apps, maar dan minder exact. Daarnaast is er het nieuwe Privacy Dashboard waar je in een oogopslag kunt zien wanneer bepaalde onderdelen van je telefoon zijn gebruikt, zoals de microfoon, de camera of je locatie. Je kan hier ook zien hoelang die onderdelen zijn gebruikt. Meer over alle nieuwe functies van Android 12 vind je hier.

Beveiligingsupdate van maart 

Naast deze Android 12-updates zijn er een aantal Motorola-telefoons die de beveiligingsupdate van maart ontvangen.

Zodra de update voor jou beschikbaar is, zie je een melding in de notificatiebalk. Je kan ook alvast handmatig naar de update zoeken: Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installeren. Krijgt jouw Motorola-telefoon een van de bovengenoemde updates binnen? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel. Wil je weten of jouw Android-telefoon ook Android 12 krijgt? Ontdek het dan in ons grote update-overzicht.

Populairste artikelen over Android 12 en Motorola

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk