Deze Anker-oordopjes komen met een ingebouwde hartslagsensor

Deze Anker-oordopjes komen met een ingebouwde hartslagsensor

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Anker heeft zijn soundcore Liberty 4-oordopjes aangekondigd. Opvallend aan deze oordopjes is de ingebouwde hartslagsensor die bijvoorbeeld tijdens het sporten, je hartslag in de gaten houdt.

Anker soundcore Liberty 4 houdt je hartslag in de gaten

De hartslagsensor in deze oordopjes registreert je hartslag tijdens sporten. Je kan je hartslag vervolgens in de soundcore Wellness-app bekijken. In die app kan je de sensor ook instellen.

Geluid en accu

De Liberty 4 krijgen volgens Anker een diepe, krachtige bas, nauwkeurige middentonen en heldere hoge tonen. Deze zijn afkomstig van de dubbele dynamische drivers van soundcore’s akoestische systeem. De ingebouwde gyroscoop en het ruimtelijke audio-algoritme volgen hoofdbewegingen waardoor het geluid in 360 graden meebeweegt. Je moet je zo in het hart van het geluid bevinden.

De oordopjes zijn te verbinden met meerdere apparaten. Je kan dus muziek luisteen via je laptop en snel met je telefoon verbinden om een telefoongesprek aan te nemen. De zes ingebouwde microfoons en een algoritme voor ruisonderdrukking filteren achtergrondgeluiden weg. Ze zorgen ook voor verbeteringen tijdens (video)gesprekken.

Gerelateerde artikelen

De in-ears bevatten daarnaast een dubbellaagse structuur en passen zich aan de vorm van de gehoorgang aan. Dit moet zorgen voor een prettige pasvorm. Er worden vier maten oordopjes meegeleverd zodat er voor iedereen een optie bij zit. De Liberty 4 biedt door de oplaadcase tot wel 28 uur luisterplezier en is met 15 minuten opladen weer 3 uur te gebruiken.

Anker Liberty 4 kopen

De Liberty 4-oordopjes van Anker koop je nu bij Amazon tijdelijk met korting. Je kan kiezen uit een witte en een zwarte uitvoering.

Anker soundcore Liberty 4 kopen
Anker soundcore Liberty 4 kopen
Anker soundcore Liberty 4 kopen

Anker soundcore Liberty 4 kopen

Anker heeft een hartslagsensor in zijn Liberty 4-oordopjes gebouwd. Deze hartslagsensor kan bijvoorbeeld tijdens het sporten, je hartslag in de gaten houden.

149,99 euro

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk