Deze 3 handige functies zijn nu beschikbaar in de ABN AMRO-app

Deze 3 handige functies zijn nu beschikbaar in de ABN AMRO-app

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

ABN AMRO heeft een nieuwe functie klaar staan voor zijn mobielbankierenapp. Deze functie geeft je inzicht in je abonnementen en andere vaste kosten.

Inzicht in je vaste lasten

Met het onderdeel ‘Toekomst’ in de ABN AMRO-app weet je welke bij- en afschrijvingen er de komende dertig dagen aan komen. De bank voegt daar via een app-update nog een handige functie aan toe: ‘Vaste lasten’. Dit onderdeel geeft je inzicht in je vaste lasten. Zodra je de functie hebt aangezet, krijg je al je abonnementen en terugkerende kosten in één handig overzicht te zien. Volgens de bank krijg je met dit overzicht controle op je uitgaven en kun je mogelijk besparen.

  1. Open de ABN ARMO-app
  2. Tik op de rekening waarvoor je ‘Vaste lasten’ wilt aanzetten
  3. Veeg in het menu naar ‘Vaste lasten’
  4. Schakel de functie in

Het kan even duren voordat het overzicht met je vaste lasten beschikbaar is in de app. Vervolgens zie je je abonnementen op bijvoorbeeld HBO Max en Videoland en andere vaste kosten zoals de kosten voor het ABN AMRO betaalpakket.

Gerelateerde artikelen

Kleine verbeteringen

Heb je creditcards en rekeningen van andere banken toegevoegd aan de ABN AMRO-app? Dan krijg je nu bij de transacties een vernieuwd detailscherm in de app zien. Je kan nu ook je het rendement van dit jaar uit je beleggingen binnen ‘Begeleid beleggen’ inzien en een vernieuwde grafiek met de waarde van je portefeuille bekijken.

Wat vind jij van deze nieuwe functies in de mobielbankieren-app van ABN AMRO? Ga je ze gebruiken? Laat het ons weten in de reacties!

Beste apps om geld te besparen

Heb je je verwachte uitgaven de komende maand inzichtelijk in de ABN AMRO-app? Kijk dan ook eens naar de apps hieronder. Daarmee bespaar je namelijk bakken met geld.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk