Details van de Google Pixel 6 en een vouwbare Google-telefoon opgedoken

Details van de Google Pixel 6 en een vouwbare Google-telefoon opgedoken

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De eerste bètaversie van Android 12 onthult een aantal interessante zaken omtrent de Google Pixel 6 en nog een mysterieuze vouwbare Google-telefoon.

Google Pixel 6

Android 12 Beta bevat een stuk interessante code voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de nog aan te kondigen telefoons van Google. In de code zijn namelijk de modelnummers gevonden van de Pixeltelefoons die eraan zitten te komen. Die modelnummers konden tevens worden gekoppeld aan de codenamen van die telefoons. Hieronder vind je de informatie die in de bèta van Android 12 is gevonden.

  • Barbet (Pixel 5a 5G) – G4S1M
  • Oriole (Pixel 6-familie) – GR1YH
  • Raven (Pixel 6-familie) – GF5KQ
  • Passport (Pixel-foldable) – GPQ72

We zien de Pixel 5a en twee telefoons in de Pixel 6-serie, de Pixel 6 en de Pixel 6 Pro waar we onlangs deze prachtige beelden van konden bewonderen. De telefoons krijgen dus een radicaal nieuw design en ook een chipset die door Google zelf is gemaakt. Dan is er nog de codenaam 'Passport' die zou verwijzen naar de vouwbare Google-telefoon die we eerder ook voorbij zagen komen. Of deze foldables samen met de Pixel 5a of de Pixel 6 zal worden aangekondigd, is niet bekend.

Gerelateerde artikelen

De Pixel 5a wordt vermoedelijk medio 2021 aangekondigd maar zal helaas niet naar Europa komen. Google heeft namelijk aangegeven de Pixel 5a alleen in Japan en de Verenigde Staten uit te brengen.

Google heeft geen commentaar op deze informatie gegeven. Het blijft dus vooralsnog bij een gerucht. Kijken jullie uit naar een vouwbare Pixel of één van de andere Pixeltelefoons? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

Details van de Google Pixel 6 en een vouwbare Google-telefoon opgedoken

Pixel 6 met compleet nieuw uiterlijk

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk