Details prijs en modules LG V20 duiken op

Details prijs en modules LG V20 duiken op

LG V20

Toen vorige week renders verschenen van de aankomende V20 van LG viel al op dat er een knopje aan de zijkant van het toestel aanwezig was. Dat zagen we ook op de LG G5 en hiermee kon de onderkant van het toestel eruit worden gehaald, waarna een andere module kon worden geplaatst. Bij de release van de G5 zagen we een camera-grip en audio-dac die los aangeschaft konden worden en nu zijn er wat details verschenen over enkele modules van de V20.

Zo wordt er gesproken over een 'extra battery and enhanced hand grip'-module en een 'memory module attachment'. De eerste module zal dus een accu bevatten, net zoals de camera-module van de G5, maar wat we precies moeten verstaan onder een verbeterde grip en hoe zich dat gaat uiten is nog de vraag. De tweede module moet meer geheugen toevoegen aan het toestel, maar ook daarover zijn details nog schaars. Zo zou het natuurlijk kunnen gaan om wat extra intern geheugen, maar misschien is er wel een microSD-kaartslot aanwezig. We kunnen ook denken aan meer werkgeheugen, voor de veeleisende gebruikers, maar of dat technisch al haalbaar is, is onbekend.

Het toestel moet in de Verenigde Staten los $ 650 gaan kosten en daarmee ligt de prijs dicht in de buurt van de releaseprijs van zijn voorganger, de LG V10. Dat toestel kwam hier begin van het jaar op de markt voor de adviesprijs van € 699. Inmiddels is dat toestel te verkrijgen voor rond de € 450.

Beschikbaarheid

De presentatie van dit nieuwe toestel van LG zal plaatsvinden op 6 september en vanaf 23 september moet de V20 in Amerika in de schappen liggen. Of dat in Europa ook het geval gaat zijn is nog de vraag, maar op de V10 moesten we nog enkele maanden wachten, dus we gaan er stiekem niet vanuit.

Bron: Reddit

LG V20
3200 mAh
5.7 inch - 2560x1440 px
32/64 GB
Qualco Snapdragon 820

Meer info

LG V20
3200 mAh
5.7 inch - 2560x1440 px
32/64 GB
Qualco Snapdragon 820

Meer info

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties