Deezer lanceert nieuw podcast-kanaal in Nederland

Deezer lanceert nieuw podcast-kanaal in Nederland

Deezer podcast-kanaal

Deezer wil met het nieuwe podcast-kanaal ervoor zorgen dat Deezer-abonnees kunnen genieten van Nederlandse en internationale podcasts. Deze abonnees krijgen onder andere toegang tot podcasts als Echt Gebeurd, Dit Wordt Het Nieuws, The Brief en Cryptocast, maar ook tot internationale podcasts zoals The Joe Rogan Experience en The Daily.

Volgens Deezer genieten podcasts op het moment wereldwijd een enorme opleving. Uit een in 2019 door Memo2 uitgevoerd onderzoek blijkt dat maandelijks 2,2 miljoen Nederlandse luisteren naar podcasts. Uit Deezer's eigen wereldwijde data blijkt dat gebruikers in veel meer dan alleen muziek geïnteresseerd zijn, waarbij er een stijging van 63% te zien is bij maandelijkse podcast-consumptie.

Deezer podcast-kanaal

Hoite Polkamp, Marketing Manager Benelux van Deezer, is in ieder geval ontzettend trots dat ze de Nederlandse gebruikers nu al hun favoriete nationale en internationale podcasts kunnen aanbieden: "Net als muziek weten podcasts op hun eigen unieke manier een emotionele band op te bouwen met de luisteraar, of dit nu nieuws, comedy, business of iets anders is. Gebruikers hebben nu de vrijheid om probleemloos te ontdekken en te wisselen tussen muziek en podcasts, wanneer en waar ze willen."

Nederlandse podcasts:

> BNR

> WPK

> Dag en Nacht Media

> And Now This

Internationale podcasts:

> Deezer Originals (met oa The Gorillaz)

> The Joe Rogan Experience

> The Daily

> StarTalk Radio

> Freakonomics Radio

> Ted Talks Daily

Beschikbaarheid

Podcasts op Deezer zijn in Nederland beschikbaar op alle apparaten en voor zowel gratis als betalende gebruikers.

Luister jij veel naar podcasts? Zo ja welke en via welke app?

Deezer podcast-kanaal

Deezer - Muziek en podcasts
Deezer is een muziekdienst die waarbij er onbeperkt mobiel muziek geluisterd kan worden met deze Android-app. Het is onder andere mogelijk afspeellijsten te maken, n ..

Meer info

Lees meer over:
Muziek en audio

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties