De toekomst van Google Now

De toekomst van Google Now

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Android nu en in de toekomst

De Androidwereld is een wereld waar Android deel uit maakt van ons leven. Android is niet alleen geïntegreerd in telefoons maar ook in auto's, koelkasten en TV's. Alle apparaten syncen in de cloud en Android wordt als hulpmiddel ingezet om ons leven te vereenvoudigen. Van boodschappen doen bij een supermarkt (met je boodschappenlijstje van Evernote) tot solliciteren via je mobiel (met de Intermediair-app), alle informatie is binnen een fractie van een seconde op te vragen en meteen toepasbaar.

Google Now nu

Google Now introductievideo

http://youtu.be/pPqliPzHYyc

De intelligente zoekbalk

Via Googles Voice Actions kun je ook direct de informatie die je zoekt door Google Now laten zoeken en vinden. Dit gebeurt via de eerder gelanceerde Google Knowledge Graph, een dienst waarmee je tijdens het zoeken direct antwoord op je vragen kunt krijgen. Een prachtig voorbeeld van hoe dit werkt in Google Now laat +John Oliver zien in onderstaande video. Helaas werkt dit nog niet in het Nederlands maar wanneer je je toestel en toestsenbord op Engels (US) instelt, is dit te omzeilen. Zo kun je het zelf ook eens proberen met bijvoorbeeld de vragen die John in onderstaande video stelt.

http://youtu.be/fHkhp6BwnGo

Google Now straks

Science fiction?

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk