De Realme GT3 laadt als een raket (+video)

De Realme GT3 laadt als een raket (+video)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Realme heeft gisteren zijn nieuwste vlaggenschip aangekondigd, de Realme GT3. Deze telefoon pakt uit met een krachtige 240W snellader en wij konden al even een kijkje nemen op de stand.

Realme GT3 is supersnel opgeladen

De Realme GT3 komt met een 240W snellader en die laadt de 4600 mAh accu volledig op in 9,5 minuten tijd. Heb je maar 80 seconden de tijd? Dan kan je de accu van de telefoon voor 20 procent opladen, en het percentage staat na 4 minuten al op 50 procent.

De Realme GT3 krijgt tevens een bijzondere achterzijde met RGB-verlichting. Die licht onder andere op als de accu bijna leeg is, tijdens het gamen en bij inkomende gesprekken. Je kan de kleuren naar wens aanpassen. Wij hebben de Realme GT3 op het Mobile World Congress al even kunnen bekijken. In de video hieronder zie je het resultaat.

Volg Androidworld

Wil je meer video's van Androidworld zien? Abonneer je op ons YouTube-kanaal. Daar vind je video's met Android-nieuws, interviews, hands-on-video's, speciale podcastseries en en nog veel meer. Volg onze Reels en TikTok's op Instagram, TikTok en Facebook.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk