De nieuwe vouwbare Motorola draag je ook om je pols

De nieuwe vouwbare Motorola draag je ook om je pols

Laura Jenny

door Laura Jenny

Motorola heeft een nieuwe telefoon geïntroduceerd die wel heel bijzonder is. Je kunt hem namelijk zowel gewoon in je hand houden zoals iedere andere telefoon als hem dankzij zijn vouwbare capaciteiten om je pols dragen. Is het nou een smartwatch of een smartphone? Deze hybride hebben we nog nooit op deze manier gezien.

Vouwbare Motorola 

We hebben door de jaren heen al veel interessante concepten van Motorola gezien. Op MWC toonde het nog een toestel dat een uitrolbaar scherm had. Nu leek die niet zo geschikt om echt commercieel uit te geven: deze is al een stuk aantrekkelijker. Je hebt dan immers geen smartphone en horloge meer nodig, het is het allebei. Of de telefoon echter ook alle metingen kan doen die we van een vouwbaar toestel gewend zijn is onbekend.

Lenovo Tech World

Het toestel werd onthuld tijdens Lenovo Tech World en wordt het 'Adaptive Display Concept' genoemd. Lenovo heeft wel eens eenzelfde soort technologie getoond, maar lijkt daar dus best serieus over te zijn. Je kunt er dezelfde tech in vinden die je gewend bent van vouwbare telefoons, maar dan in de extremen: het moet immers wel goed om je pols blijven zitten. Je kunt er waarschijnlijk niet mee rondspringen en sporten, al is dat een aanname: we moeten nog maar zien hoe sterk het toestel echt is.

Als we daartoe de kans krijgen tenminste, want het is natuurlijk een concept. Meestal betekent dat dat de techniek in een toekomstige telefoon wordt gebruikt, maar meestal niet zo 'on steroids' als bij het concept zelf.

Gerelateerde artikelen

Het leuke is dat je hem ook kunt neerzetten als een soort fotolijstje. Je hebt in ieder geval geen telefoonstandaard meer nodig. Het scherm is 6,9 inch, maar zet je hem neer dan is er nog 4,6 inch van over.

Wat vind jij ervan? Zou jij er mee lopen? Laat het nu achter in de reacties.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk