De nieuwe Samsung Galaxy Buds FE zijn gelekt evenals de telefoon

De nieuwe Samsung Galaxy Buds FE zijn gelekt evenals de telefoon

Dennis Mons

door Dennis Mons

Laatst geüpdatet

Als je uitkijkt naar de Samsung Galaxy S23 FE en de bijbehorende Buds FE dan is er goed nieuws. Alle informatie én de looks van de telefoon en oordopjes liggen nu op straat. Ook krijgen we een eerste glimp van de nieuwe S9 FE-tablet.

Samsung komt zelf met een Galaxy S23 FE en Galaxy Buds FE lek

Het is bijzonder dat juist Samsung zelf met informatie komt over de Galaxy S23 FE, de SG9 FE , maar voornamelijk over de nieuwe Buds FE. Het bedrijf plaatste namelijk de nieuwe producten op zijn eigen Argentijnse website.

Het officiële embargo van de Buds en de telefoon is op 4 oktober om 12:45 uur, maar blijkbaar is die afstemming niet helemaal goed verlopen. De Samsung Galaxy S23, Galaxy Tab S9 FE en voornamelijk de Galaxy Buds FE waren daar al in vol ornaat te bewonderen.

De voorkant van de Galaxy S23 FE lijkt op die van de S21. Aan de achterkant van het nieuwe toestel zitten nog steeds drie lenzen, maar het laat nu de volledige camerabult achterwege en heeft alleen lensuitsteeksels in de stijl van de Galaxy S23-reeks.

samsung galaxy s23 fe

Mooie, betaalbare tablet en Buds?

Het is al een tijdje geleden sinds Samsung een betaalbare tablet heeft uitgebracht (het verkoopt nog steeds de twee jaar oude Galaxy Tab S7 FE). De nieuwe S9 FE-versie lijkt qua ontwerp dichter bij de nieuwe Tab S9-familie van tablets te liggen die Samsung onlangs heeft gelanceerd. Het lijkt meerdere luidsprekers rond de randen te hebben, plus dezelfde S Pen die de S7 FE ook had.

Wat betreft de Galaxy Buds FE, deze zou een batterijduur van 30 uur hebben dankzij het oplaadhoesje, actieve ruisonderdrukking en een nieuwe ‘one-way speaker’, oftewel een subwoofer. Als je een echte Fan Edition-fan bent, hoef je waarschijnlijk niet lang te wachten om deze waarschijnlijk betaalbare tech van Samsung te kunnen kopen en gebruiken.

samsung galaxy fe

Past deze beter betaalbare tech in je straatje? Laat het weten in de reacties hieronder.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk