DagDeal: 2x WeMo Switch voor €37,95, maakt je huis smart

DagDeal: 2x WeMo Switch voor €37,95, maakt je huis smart

WeMo

Met een WeMo Switch kun je draadloos en op afstand op de switch aangesloten apparaten bedienen. Of het nu een lamp is of een monitor je hoeft niet meer thuis te zijn om deze aan of uit te schakelen. De WeMo Switch maakt gebruik van je bestaande wifi-netwerk dus er zijn geen moeilijke installatieschema's, de switch zelf steek je gewoon in een bestaand stopcontact dus dat is ook zo gedaan. In de app van WeMo kun je schema’s instellen voor apparaten, en ze bedienen waar je maar bent. Daarnaast kun je ook de diensten van IFTTT gebruiken en is hij compatible met de NEST learning thermostaat.

Maak je gebruik van Google Assistant en de Google Home dan kun je deze ook verbinden en in je netwerk opnemen. Vertel Google Assistant of de lichten aan of uit moeten zonder dat je uit je stoel hoeft op te staan of thuis hoeft te zijn.

Dagdeal

Op de aanbieidingensite iBood kun je alleen vandaag een set van twee WeMO Switches kopen voor €37,95 en dat is een voordeel van meer dan 60 euro. Wees er wel snel bij want de aanbieding is alleen vandaag geldig.

Lees meer over:
Deal van de week

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties