Cyanogen brengt eerste release Android 6.0 uit voor OnePlus X

Cyanogen brengt eerste release Android 6.0 uit voor OnePlus X

OnePlus X

De OnePlus One is inmiddels twee jaar geleden gepresenteerd en werd uitgeleverd met software van het team van Cyanogen. Vervolgens werden de OnePlus 2 en OnePlux X uitgebracht met Oxygen OS, een eigen variant van Android, ontwikkeld door OnePlus. Deze software staat bekend om het benaderen van de stock Android-feel, met enkele extra handige opties.

Nu is het mogelijk geworden om zelf CyanogenMod-software, gebaseerd op Android 6.0 Marshmallow, te installeren op de OnePlus X. Het gaat nog om een zogenaamde 'nightly', waardoor de software nog de nodige bugs aan boord kan hebben. Via deze website van het Cyanogen-team is de software te downloaden, waarna deze handmatig te installeren is. Deze release betekent dus, dat er 'officiële' ondersteuning komt voor het toestel, maar wanneer we een stabiele versie gaan zien is nog de vraag, waarschijnlijk pas over enkele maanden. De uitrol van CyanogenOS voor de OnePlus One is inmiddels al wel begonnen.

Later dit jaar wordt de OnePlus 3 verwacht, maar wanneer de Chinese fabrikant het toestel gaat presenteren is de vraag. De OnePlus 2 werd eind juli gepresenteerd en verschillende geruchten over de opvolger doen al de ronde, waaronder de aanwezigheid van de Snapdragon 820-chipset, 4GB werkgeheugen en een full HD-resolutie.

OnePlus X
2525 mAh
5 inch - 1920x1080 px
16 GB
Snapdragon 801

Meer info

OnePlus X
2525 mAh
5 inch - 1920x1080 px
16 GB
Snapdragon 801

Meer info

Lees meer over:
OnePlus

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties