Cover en toetsenbordfolio voor Nexus 9 in Play Store

Cover en toetsenbordfolio voor Nexus 9 in Play Store

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

That is the case

Accessoires zijn belangrijk en een goede case voor een tablet helemaal, dat hebben we bij de iPad wel gezien. De Nexus 9 die vanaf gisteren te pre-orderen is heeft gelukkig vanaf het begin ook twee cases beschikbaar voor de 8,9 inch-tablet.

Lees ook : Nexus 9 nu te pre-orderen

Cover voor de Nexus 9

Nexus 9" src="https://forum.androidworld.nl/14c0c89589/media/Cover%20voor%20de%20nexus%209_large.png" alt="Cover voor de Nexus 9" width="680" height="345" />

De Cover voor de Nexus 9 is gemaakt van Polyurethaan en kan op verschillende manieren gevouwen worden. Zo kun je hem vouwen tot een stand waarin je media kunt gebruiken of een stand waarin je er makkelijk op kunt typen.

De cover is in drie kleurstellingen te leveren te weten, Black, Lime Stone, Coral Amethyst, en Mint Indigo, de andere twee opties zijn van leer. In de Nederlandse/Belgische Play Store staat de Cover als binnenkort leverbaar voor €39. Hier heb je alleen de keuze uit de Polyurethaan-variant in de kleuren Zwart, Lime Stone en Mint Indigo.

Nexus 9-toetsenbordfolio

Nexus 9-toetsenbordfolio

Voor de echte productietijgers of diegene die na jaren nog steeds niet op een beeldscherm kunnen typen is er de Nexus 9-toetsenbordfolio. Deze case met ingebouwd toetsenbord connect via Bluetooth met de Nexus 9 en het toetsenbord zorgt ervoor dat je je typediploma eer aan doet.

Deze Nexus 9-toetsenbordfolio is (nog?) niet leverbaar in onze landen maar wanneer hij dat wel zou zijn mag je een flinke €129 neertellen voor deze cover. Wellicht zal een bedrijf als Logitech de uitdaging aangaan om een goedkopere versie te maken.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk