Check deze Pixel 7-wallpaper met alle onderdelen (download)

Check deze Pixel 7-wallpaper met alle onderdelen (download)

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Google heeft een leuke achtergrond van de Pixel 7 Pro gedeeld. We zien de telefoon in al zijn verschillende componenten, zonder dat ze aan elkaar zijn gelijmd. Dat levert een mooi beeld op voor op het startscherm van je telefoon.

Pixel 7 Pro-achtergrond

Fabrikanten van smartphones moeten er niet alleen voor zorgen dat hun toestellen technisch in orde zijn, maar ook designers mogen hun creativiteit de vrije loop laten gaan. Het ontwerp van een telefoon is doorgaans het eerste wat een consument opvalt en die eerste indruk is nu eenmaal belangrijk.

Toch bewijst een nieuwe Pixel 7 Pro-achtergrond van Google dat ook de pure techniek een esthetische waarde heeft. Met de leden van zijn 'Pixel Superfans'-groep heeft Google de achtergrond gedeeld waarin alle componenten van de Pixel 7 Pro naast elkaar zichtbaar zijn. Van de camerasensors tot de batterij, het simkaartslot en de rest van moederbord: alles is duidelijk in beeld gebracht.

Je kan de onderstaande achtergrond instellen op je telefoon. Het Material You-thema van Android neemt de koperkleur van de spoel, die dient voor draadloos opladen, mee als een mogelijke keuze voor de instellingen van het thema. Dat levert een fraai resultaat op.

De nieuwe achtergrond met individuele onderdelen

De nieuwe achtergrond met individuele onderdelen

Wat is Pixel Superfans?

Pixel Superfans is een groep die regelmatig van extra voordelen kan genieten. Leden krijgen toegang tot exclusieve (virtuele) evenementen, Q&A-sessies met medewerkers van het Pixel-team, merchandise die tijdelijk beschikbaar is en nog andere voordelen. Je kan je inschrijven voor het programma met dit formulier.

We schreven op 13 oktober, na de release van de Pixel 7-serie, over de achtergronden die met de telefoons zijn verschenen. Google heeft elk jaar de gewoonte om zijn nieuwe telefoons te voorzien van een serie exclusieve achtergronden. Vind jij deze achtergrond met de componenten leuk? Laat het ons weten in de reacties.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Pixel-telefoons? Download dan onze Android-app en volg ons via Google Nieuws en op Telegram, Facebook, Instagram en Twitter.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk