Carbon for Twitter slachtoffer van beperkingen opgelegd door Twitter

Carbon for Twitter slachtoffer van beperkingen opgelegd door Twitter

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Carbon for Twitter

Carbon for Twitter is een verhaal apart, ook al in de aanloop naar de lancering. Na vele beloftes van lanceerdatums, werd het stil, maanden stil. Uit het niets kwamen ze terug en werd Carbon for Twitter gelanceerd, waar veel gebruikers enthousiast over waren. Onder andere door het strakke, donkere uiterlijk werd deze vaak als favoriet bestempeld. Carbon for Twitter maakt, net als alle andere Twitter-apps, gebruik van de API van Twitter, waarbij er zogenaamde tokens uitgedeeld worden. Deze is nodig om in te kunnen loggen als gebruiker. De makers van Carbon hebben deze week een bericht gekregen dat er nog 'slechts', een paar duizend tokens over zijn van de 284.000 die beschikbaar waren. Dit wil zeggen dat er binnenkort geen nieuwe gebruikers meer kunnen registreren. Ditzelfde zorgde ervoor dat Falcon Pro allerlei omwegen moest zoeken om te blijven bestaan, en doet dit nu via aangepaste manieren om tokens te verkrijgen, zeker niet ideaal.

Carbon for Twitter V2: nieuwe minimalistische looks en meer

En nu?

De ontwikkelaar van Carbon for Twitter heeft op Google+ een bericht geplaatst dat de ontwikkeling nog even doorgaat, in ieder geval de geplande updates. Daarna zal het rustig worden vanuit Carbon, helaas. Er lijkt dus wederom een slachtoffer gevallen te zijn van de Twitter API-beperkingen. De ontwikkelaar vraagt overigens wel Twitter niet te gaan 'bashen' hierover, dat heeft weinig nut...

Carbon for Twitter

Carbon for Twitter

Carbon is een Twitterapp speciaal ontwikkeld voor Android 4.0  en hoger die de interfacerichtlijnen voor Androidapplicaties volgt zonder concessies te ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk