Brochure toont foto's en specificaties Galaxy A7 en Grand Max

Brochure toont foto's en specificaties Galaxy A7 en Grand Max

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy A-serie

De Galaxy A-serie werd geïntroduceerd met de Galaxy Alpha, een toestel dat nu alweer end of life lijkt te worden zoals we vanmorgen schreven. Daarnaast zijn inmiddels ook de Galaxy A3 en A5-smartphones gepresenteerd, toestellen met middelmatige specificaties en bij lange na niet zo krachtig als de high-end devices van Samsung. De A3 en A5 zijn nog niet te verkrijgen, maar bij verschillende webshops al wel te vinden op hun websites.

Lees ook: Metalen Samsung Galaxy A3 en A5 officieel

Galaxy A7

Grand Max

De nieuwe Grand Max is ook in de folder te vinden, een toestel waar we nog niet eerder van gehoord hadden. Dit toestel beschikt ook over een schermformaat van 5,2 inch, maar heeft een resolutie van 1280x720 pixels. Een onbekende quadcore-processor met een kloksnelheid van 1,2GHz zorgt voor de power, terwijl een accu met een capaciteit van 2500mAh het geheel voorziet van stroom. Er is 1,5GB werkgeheugen in het toestel te vinden en 16GB opslaggeheugen, dat uit te breiden is met een geheugenkaartje. De camera's hebben dezelfde resolutie als de Galaxy A7 en ook LTE en DMB zijn aanwezig. Beide toestellen worden volgens de folder uitgeleverd met Android 4.4 KitKat, maar we gaan uit van een snelle update naar Android 5.0 Lollipop, zeker voor de A7.

Brochure toont foto's en specificaties Galaxy A7 en Grand Max

Beschikbaarheid

Of de toestellen alleen in Zuid-Korea op de markt worden gebracht of dat er ook varianten voor andere markten gemaakt zullen worden is nog onbekend, evenals prijzen en data waarop de toestellen beschikbaar worden.

Bron: SamMobile

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk