Brightness: nooit meer pijn aan je ogen

Brightness: nooit meer pijn aan je ogen

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Brightness

Brightness is een heerlijke simpele applicatie, na het openen komt er een slider in beeld waarmee je op één procent nauwkeurig de helderheid van je scherm in kunt stellen. Uiteraard is dit ook mogelijk met de standaard-Androidinterface of zelfs in de notifcatiebalk bij sommige fabrikanten. Toch heeft Brightness één stapje extra, in de betaalde versie is het mogelijk de helderheid te reduceren tot -100%, iets wat niet mogelijk is met standaard-Android. Brightness doet dit door bij een percentage <0 een steeds donkerder wordende zwarte overlay over het scherm heen te leggen, op deze manier kan het scherm tot bijna volledig zwart gedimd worden.

Brightness is te bedienen vanuit de statusbar sinds de laatste update en geeft, vooral 's nachts of 's ochtends de ogen rust. Brightness is gemaakt door de Nederlandse ontwikkelaar Rob van Eck.

Beschikbaarheid

Brightness is er in een gratis en betaalde variant, waarbij de gratis versie van 0 t/m 100% ingesteld kan worden en de betaalde variant (€ 0,99) van -100 t/m 100%. De gratis variant is hier te downloaden, de betaalde hier.

Brightness (gratis)

Brightness (gratis)

Met Brightness is het mogelijk het scherm makkelijk te dimmen. Met deze gratis versie mogelijk tussen 0 en 100%, met de betaalde versie zelfs tot -100%, waardoor het ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk