Bose SoundLink III: premium Bluetooth-luidspreker in het nieuw

Bose SoundLink III: premium Bluetooth-luidspreker in het nieuw

Overal thuis

Net als zijn populaire voorganger, is de SoundLink III een compacte luidspreker die je zowel thuis als onderweg kan gebruiken. In het toestel zit een oplaadbare lithium-ion-accu die voortaan goed is voor zo’n 14 uur luisterplezier, waar de SoundLink II het na 8 uur al voor bekeken hield.

Luider en beter

Maar de verbeteringen gaan verder dan een langere autonomie. Ook onderhuids werd er flink aan de luidspreker gesleuteld, meer bepaald bij de digitale signaalverwerking. Die aanpassingen zorgen er volgens Bose voor dat de SoundLink III luider kan spelen dan de vorige versie, zonder dat het geluid onnatuurlijk wordt. In alle omstandigheden kan je rekenen op een vol en helder geluid, waarbij ook lage tonen niet worden achterwege gelaten.

A2DP

Voor de overdracht van muziek maakt de SoundLink III nog steeds gebruik van het populaire A2DP Bluetooth-protocol, zodat hij met nagenoeg alle Bluetooth-apparaten gekoppeld kan worden. De zes laatst gebruikte toestellen worden daarbij automatisch opgeslagen.

De nieuwe Bose SoundLink III heeft een adviesprijs van 299,95 euro. Wil je het toestel ook nog een persoonlijke toets geven, dan kan dat met de gekleurde covers die Bose aanbiedt voor 34,95 euro.

Lees meer over:
Bose

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties