BlackBerry start pre-order Priv-smartphone opnieuw

BlackBerry start pre-order Priv-smartphone opnieuw

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Pre-order again

BlackBerry heeft vanmiddag drie pre-order websites online gezet waar de BlackBerry Priv op te bestellen is. Zo is er de Amerikaanse site, die gisteren al even online kwam en waarbij een prijs van $ 749 te zien was, maar ook een voor Canadese klanten. Daarnaast is ook de pagina voor bewoners van het Verenigd Koninkrijk online gezet, dus in deze landen kunnen geinteresseerden al een toestel bestellen, waarna deze vanaf 6 november wordt uitgeleverd.

Waar we gisteren nog een Amerikaanse prijs zagen van $ 749, is de prijs nu gezakt naar $ 699, omgerekend € 634, zonder BTW. In Canada kost het toestel omgerekend € 620 en in de UK is het toestel voor te bestellen voor zo'n € 780. Wat nog meer opvalt is dat er bij de Amerikaanse variant wordt gesproken over de mogelijkheid om het toestel draadloos op de laden, wat we gisteren ook vermeld hebben.

Bij de specificaties van het model wat we in het Verenigd Koninkrijk zien, is die optie echter nergens te zien. Een klein onderzoekje wijst uit dat het weleens zou kunnen kloppen, want de BlackBerry Passport voor de Amerikaanse provider AT&T bevatte ook de mogelijkheid voor wireless charging, terwijl dat ontbrak bij de Europese variant. Waar dat precies aan ligt is onbekend, maar het lijkt er dus op dat we qua prijs aan de top zitten en dan ook nog eens bepaalde functies moeten gaan missen in Europa.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk