Bizar concept V Purse 'handtastelefoon' van Honor is nu echt te koop

Bizar concept V Purse 'handtastelefoon' van Honor is nu echt te koop

Dennis Mons

door Dennis Mons

Laatst geüpdatet

Tijdens IFA 2023, de grootste techbeurs in Europa, toonde Honor een bijzondere telefoon. Hoewel men in eerste instantie dacht dat het om een concept ging, is de Honor V Purse, oftewel 'telefoontasje', nu dus echt te koop.

Honor V Purse is de droom van influencers

In alle eerlijkheid: de smartphone wordt wat saai. We hebben een prachtige periode gehad waarbij onze telefoons de raarste vormen aannamen zoals de Nokia N-Gage en de Motorola razr (die overigens terug van geweest is). Maar ondertussen zijn het vaak gewoon 'bars'.

Het was daarom ook verrassend dat het Chinese bedrijf Honor met een nieuwe smartphone op de proppen kwam. En: het is een purse, ofwel een schoudertasje. Het was in eerste instantie bedoeld als concept, maar de V Purse is nu daadwerkelijk te koop. En je gaat er ongetwijfeld mee opvallen.

Er zitten echter wel wat haken en ogen aan. De V Purse is alleen te koop in China en kost zo’n 770 euro. En enig geduld is ook gewild want het toestel gaat pas 26 september over de toonbank.

De V Purse is zonder enige twijfel een smartphone die bedoeld is voor fashionista's (of als je gewoon sowieso fab bent). Het heeft twee aansluitingen die ervoor zorgen dat je een mooie draagketting kan verbinden.

Het versieren van de V Purse zou volgens Honor ook een fluitje van een cent zijn met extreem gedetailleerde wallpapers. Broodnodig vanwege de 7,7 inch OLED-hoofddisplay met een 2349 x 2016p resolutie.

Als je wil pochen is dit overigens ook mogelijk aangezien de buitenste display 6,45 inch is met een resolutie van 2348 x 1088p-resolutie. Beide schermen hebben daarnaast een verversingssnelheid van 90 Hz en hebben een helderheid van 1600 nits.

Hoewel je onder de motorkap geen high-end-telefoon mag verwachten, stelt de V Purse van Honor niet teleur. Het gebruikt bijvoorbeeld de Qualcomm Snapdragon 778G en heeft 16 GB RAM en een opslag van 512 GB. Daarnaast beschikt het over een 4.500 mAh-batterij.

Cameratechnisch heeft Honor zich ook niet teruggehouden. De V Purse heeft een 50 MP hoofdlens en een 12 MP-ultrawide. Op de voorkant heeft het bedrijf een 8 MP-camera toegevoegd voor selfies en video.

Een bizar detail ook: hij/zij is dunner dan de net aangekondigde Honor Magic V2, en da's bijzonder indrukwekkend.

Zoals gezegd is de Honor V Purse vooralsnog alleen beschikbaar in China, maar zodra er meer details volgen over een Europese release laten we dat weten.

Is een draagbare tastelefoon iets waar je blij van wordt? Laat het weten in de comments.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk