Betaalbare LG X Power met 4100 mAh accu verschijnt snel in Nederland en België

Betaalbare LG X Power met 4100 mAh accu verschijnt snel in Nederland en België

Rens Blom

door Rens Blom

Laatst geüpdatet

LG X Power

Een dertien-in-een-dozijn-smartphone voor weinig geld, en met één pluspunt. Dat is de LG X Power. Het toestel maakt weinig indruk met zijn plastic behuizing, 5,3 inch HD-scherm en verouderde en trage MediaTek MT6735-chip. Het werkgeheugen meet 2GB, de opslagruimte is 16GB groot en uit te breiden met een Micro-SD-kaartje. Verder huisvest de telefoon 13 en 5 megapixel camera's en ondersteunt hij NFC en 4G. Qua software moet je denken aan Android 6.0 Marshmallow met LG's UX-schil. Over een eventuele Android 7.0 Nougat-update is nog niets bekend.

De 4100 mAh accu is dus opvallend groot, en LG claimt dat de X Power bij normaal gebruik twee dagen meegaat. Dat klinkt realistisch. De snellaadtechnologie via Micro-USB zou de accu binnen 2,5 uur volledig opladen en de telefoon kan via een USB OTG-kabeltje andere toestellen opladen. Een handige feature die we vaker zien op dit soort smartphones.

Beschikbaarheid

De LG X Power is nog niet officieel aangekondigd voor de Nederlandse en Belgische markt, maar wel al op de LG-website te vinden. De 'koop online in Nederland en België'-knoppen wijzen op een snelle release. Een door LG genoemde Belgische retailer heeft de telefoon zelfs al op voorraad en vraagt 199 euro. Ga jij 'm kopen?

Via: Droidapp

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk