Bestel nu al je skins voor de Samsung Galaxy S8 en S8+

Bestel nu al je skins voor de Samsung Galaxy S8 en S8+

Nee, geen nieuwe informatie

Een skin is een sticker die je op je telefoon plakt om je telefoon een nieuwe looks te geven. Wil je geen hoesje om je prachtige slanke telefoon, maar hem iets meer grip geven, dan is een skin ook een goede optie. Dbrand, een Canadese fabrikant, is de bekendste productent van dit soort skins en prijzen hun precieze afwerking. Daarom is het verwonderlijk dat de pre-orders voor de Galaxy S8 en Galaxy S8+ nu al zijn geopend, al verschepen de skins nog niet.

In tegenstelling tot wat veel mensen denken krijgen hoesjesfabrikanten of producenten van skins geen informatie voor de release zelf. Ook zij baseren zich op bestaande geruchten en renders die zijn gelekt. Dbrand, een grote skinfabrikant, heeft blijkbaar veel vertrouwen dat deze geruchten er akelig dichtbij zitten. Het ontwerpen en produceren van skins is namelijk millimeterwerk.

In de configurator van dbrand kan je verschillende skins voor de S8 samenstellen. Er is een skin voor de boven- en onderkant, en een grotere skin voor de achterzijde. Ook voor de cameramodule is een leuk stickertje uit te kiezen. Je kan duidelijk zien hoe klein de schermranden (bezels) van de komende S8 en S8+ eigenlijk worden.

Ook valt de vingerafdrukscanner naast de camera (niet eronder, maar ernaast) op. Wellicht is een skin op de camera nog niet zo'n gek idee, om zo vingerafdrukken op de module te minimaliseren. Elk nadeel heeft ook zijn voordeel, want de skin aan de voorkant is nu een stuk makkelijker aan te brengen. De laatste geruchten wijzen naast een vingerafdrukscanner ook op ontgrendeling via gezichtsherkenning.

Picture, please? 

Ten slotte is er nog een duidelijke foto van de voorzijde van de nieuwe S8 / S8+ opgedoken. Hier is de nieuwe homebutton op het scherm goed te zien. En natuurlijk het grote scherm van 5.8 of 6.2 inch, want dat valt niet te missen.

De S8 en S8+ worden op 29 maart aangekondigd in New York, zo heeft Samsung al bekend gemaakt. De wereldwijde levering gaat waarschijnlijk van start op 28 april.

Bronnen: AndroidCentral en TechnoBuffalo

Samsung Galaxy S8+
3500 mAh
6.2 inch - 1440 x 2960 px
64 GB
Exynos 8895

Meer info

Samsung Galaxy S8
3500 mAh
5.8 inch - 1440 x 2960 px
64 GB
Exynos 8895

Meer info

Samsung Galaxy S8+
3500 mAh
6.2 inch - 1440 x 2960 px
64 GB
Exynos 8895

Meer info

Samsung Galaxy S8
3500 mAh
5.8 inch - 1440 x 2960 px
64 GB
Exynos 8895

Meer info

Lees meer over:
Samsung Galaxy S8

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties