Beste Android-apps in de Google Play Store: week 13 - 2019

Beste Android-apps in de Google Play Store: week 13 - 2019

Kerken App

Met de Kerken App kunnen gemeenteleden snel toegang krijgen tot de informatie die dagelijks of wekelijks van belang is zoals de agenda, het nieuws of de livestream van de kerkdienst. Is jouw kerk nog niet aangemeld? Elk gemeentelid kan gemakkelijk een startpagina maken voor zijn of haar kerk. Zo kan elke kerk, klein en groot, gebruik maken van de app. Meer informatie hierover vind je op deze website.

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

Kerken App

Aegis Authenticator

Aegis Authenticator is een veilige, open source en advertentievrije tweestapsauthenticatie-app met een overzichtelijk interface en veel aanpassingsmogelijkheden. De focus ligt vooral op de beveiliging van de app en de gebruiksvriendelijkheid. De app ondersteunt het importeren van tokens uit andere apps zoals andOTP en FreeOTP. In de komende release wordt het ook mogelijk om door middel van root access tokens te importeren uit Google Authenticator.

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

Aegis Authenticator

Nocto

Nocto is een sociaal netwerk voor degenen die van het uitgaansleven houden. Als jij via de Nocto-app incheckt bij je favoriete kroeg of eetcafé en foto's en video's deelt in de app kun je zogenaamde Nocs sparen. Per 10 Hoots (likes) krijg je Noc. Een gratis biertje of cocktail kost 10 Nocs. Het Rotterdamse netwerk Nocto belooft een gemakkelijk en efficiënt nachtleven waarin mensen elkaar helpen om de juiste plek te vinden. Uiteraard verdient het nachtleven hier ook aan, het is feitelijk een vorm van reclame. Op deze manier kunnen bedrijven die meedoen aan Nocto meer mensen naar hun kroeg of discotheek trekken.


Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

Nocto

Notion - Notes, Tasks, Wikis

Met Notion - Notes, Tasks, Wikis kun je je notities beheren, je taken bij houden en je kennis op orde houden. Zoveel konden we konden we al uit de titel van de app halen, maar er is veel meer functionaliteit in deze app te vinden. Zo kun je hem voor persoonlijk gebruik inzetten, maar ook voor je werk. Je kunt een domein aanmaken en deze in teamverband inzetten. Met deze app communiceer je alle werkopdrachten, memo's en spreadsheets.

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

Notion - Notes, Tasks, Wikis

Slim Koken

Receptenapp Slim Koken is de vernieuwde app van het Voedingscentrum waarmee je een gevarieerd weekmenu kunt samenstellen en bereiden. Er zijn vele gezonde recepten in lijn met de Schijf van Vijf die ook vindbaar op ingrediënten zijn. In de app kun je tevens een weekplanning maken eventueel met suggesties voor als je geen inspiratie hebt. Door het aanmaken van een profiel krijg je, op basis van jouw eigen gezinssamenstelling en voorkeuren, recepten en informatie aangeboden en kun je jouw favoriete recepten bewaren om later te raadplegen.

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

Screenshot van Receptenapp Slim Koken

Updates voor Google-apps

> Google Foto's krijgt nieuwe 'Express'-optie voor efficiënt back-uppen van foto's

> Google Drive krijgt nieuw Material-design

> De beste alternatieven voor Inbox by Gmail

Updates voor overige apps

> De Samsung Music-app heeft een nieuw One UI-design

> Gesprekken Facebook Messenger worden overzichtelijker

> Poweramp krijgt ondersteuning voor Chromecast

> Opera implementeert gratis VPN-service in browser

Nog meer apps

> Hidey Hole is een wallpaper-app voor de Samsung Galaxy S10

> App Watcher verzamelt al je app-updates in een mooi overzicht

> Dappre is de digitale klantenkaarten-app die je data beschermt

> Adobe Premiere Rush komt naar Android

Nocto
Nocto is een sociaal netwerk voor degenen die van het uitgaansleven houden. Als jij via de Nocto-app incheckt bij je favoriete kroeg of eetcafé en&n ..

Meer info

Aegis Authenticator
Aegis Authenticator is een veilige, open source en advertentievrije tweestapsauthenticatie-app met een overzichtelijk interface en veel aanpassingsmog ..

Meer info

Kerken App
Met de Kerken App kunnen gemeenteleden snel toegang krijgen tot de informatie die dagelijks of wekelijks van belang is zoals de agenda, het nieuws of de li ..

Meer info

Notion - Notes, Tasks, Wikis
Er zijn allerlei apps in Play Store te vinden die je kunnen helpen bij je productiviteit. Notion - Notes, Tasks, Wikis doet een poging zoveel mogelijk van deze funct ..

Meer info

Receptenapp Slim Koken
De ‘Receptenapp Slim Koken’ biedt naast veel lekkere, gezonde en makkelijke recepten, ook hulp tijdens het koken, kopen en bewaren van je boodschappen. O ..

Meer info

Lees meer over:
Beste apps & games

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties