Belsimpel zet Google Pixel 8 en Pixel 8 Pro per ongeluk al online

Belsimpel zet Google Pixel 8 en Pixel 8 Pro per ongeluk al online

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

Belsimpel heeft de Google Pixel 8, een toestel dat nog niet aangekondigd is, al op hun website gezet. Sterker nog, er is ook een e-mail verstuurd door Belsimpel naar klanten met hierin de boodschap ''Ontdek de nieuwe Pixel 8-serie!''. Inmiddels is de pagina verwijderd.

Google Pixel 8 op Belsimpel

De Google Pixel 8 moet nog worden aangekondigd, maar toch plaatste Belsimpel het toestel al op hun website. Daarbij verstuurde de webwinkel zelfs al een e-mail naar enkele klanten waarin het de telefoon aankondigde, dat melden leden in onze Telegram-groep. De Pixel 8 en de Pixel 8 Pro worden officieel pas op 4 oktober aangekondigd.

Gerelateerde artikelen

In de e-mail kondigt Belsimpel de toestellen aan, maar meldt het wel dat ze pas in de herfst verkrijgbaar zijn. Daarbij stonden er twee links in de e-mail die naar pagina's van beide Pixels linkte. Hierop stonden echter geen foto's en/of informatie. Het deelde dus alleen de foto van de Pixel en Pixel 8 Pro, iets wat Google zelf al eerder deed. Wel besloot Belsimpel om de pagina's er direct later vanaf te halen. Ze zijn nu dus niet meer te vinden en er staat nu onder andere: ''De opgevraagde pagina's bestaat niet (meer). Hieronder zie je de e-mail en de pagina.

Bedankt Kees voor de tip!

Google Pixel 8-serie

De Pixel 8 en de Pixel 8 Pro worden de twee nieuwe smartphones van Google. En zoals altijd is er al het nodige van de toestellen - mede door Google zelf - gelekt. Zo weten we al dat de designtaal in grote lijnen hetzelfde blijft als die van de Pixel 6- en 7-serie. Dit keer zijn de toestellen wel ronder afgewerkt en dus minder hoekig.

Beide telefoons draaien verder op de Tensor G3-chipset en zouden beide een stuk duurder moeten gaan worden in vergelijking met hun voorgangers.

google pixel 8 pro en pixel watch 2

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk