Bekijk Android-evenement Android 4.3 en Nexus 7 live om 18.00 uur

Bekijk Android-evenement Android 4.3 en Nexus 7 live om 18.00 uur

Android-evenement

Kort geleden heeft de Amerikaanse pers een uitnodiging ontvangen voor een ontbijtsessie met Androidbaas Sundar Pinchai. Uiteraard weten we officieel nog niet wat er aangekondigd zal gaan worden tijdens dit evenement, maar er zijn wel zeer grote vermoedens.

Nieuwe Nexus 7

De nieuwe Nexus 7, de opvolger van de inmiddels meer dan een jaar geleden gelanceerde Nexus 7 is op een aantal punten flinke verbeterd. Zo zou deze gebruik maken van een Snapdragon S4 Pro-chipset (quad-core) geklokt op 1.5 GHz en beschikken over een 7 inch-scherm met een resolutie van 1920 x 1200. Ook zal de nieuwe Nexus 7 draaien op Android 4.3, de Androidversie die we waarschijnlijk vanavond ook voorbij zien komen.

Android 4.3

Ook verwachten we dat Android 4.3 zijn gezicht eindelijk zal laten zien. Android 4.3 is al meerdere malen gelekt, (zie onze hands-on) maar nog niet officieel aangekondigd door Google. Android 4.3 valt nog steeds onder de noemer Jelly Bean en bevat voornamelijk kleine verbeteringen zoals bijvoorbeeld Bluetooth Low Energy (BLE). Daarnaast zijn er allerlei optimalisaties gedaan die toestellen beter moeten laten draaien en voorbereidingen getroffen voor een toekomstige Androidversie.

Live meekijken

Uiteraard lees je het nieuws direct op Androidworld, maar je kunt ook zelf live meekijken via het YouTube-kanaal van Google. De live-uitzending zal starten om 18.00 uur Nederlandse tijd. Ook kun je het evenement volgen via de onderstaande stream.

Lees meer over:
Algemeen nieuws

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties