‘Foto van Samsung-batterij bevestigt batterijcapaciteit Galaxy S11+’

‘Foto van Samsung-batterij bevestigt batterijcapaciteit Galaxy S11+’

Jeffrey van de Velde

door Jeffrey van de Velde

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy S11+

Het is niet de eerste keer dat de Samsung Galaxy S11+ voorbijkomt in de geruchtenmolen. OnLeaks liet recentelijk nog renders van het toestel zien. Op basis daarvan, weten we inmiddels dat de Galaxy S11+ het moet stellen met vijf camera’s op de achterkant – vermoedelijk maakt een 108 MP-sensor ook deel uit van de cameraopstelling. Aan de voorkant, vinden we het 6,9-inch scherm met 'n punch-hole selfiecamera. Om de concurrentiestrijd met OnePlus en Google bij te benen, kiest het er nu mogelijk voor om schermen met een 120Hz-verversingssnelheid te gebruiken.

Batterij Samsung Galaxy S11+

Batterij van de Samsung Galaxy S11+, beeld: SafetyKorea

Op de OnePlus 7 Pro hebben we alle ‘effecten’ van een 90Hz-scherm op de batterijduur, alvast waar kunnen nemen. Met een 120Hz-scherm, kan je ervan uitgaan dat het energieverbruik nog iets hoger zal liggen. Zit je alvast te wachten op de Samsung Galaxy S11+? Dan is er mogelijk een geruststellende ontwikkeling: het toestel zou immers een 5.000 mAh-batterij bevatten. GalaxyClub wist de afbeelding te bemachtigen van SafetyKorea, een Koreaanse certificeringsinstantie voor consumentenproducten. Op de afbeeldingen, is goed te zien dat de batterij een ‘gemiddelde capaciteit’ bevat van 5.000 mAh.

Grotere capaciteit

Voor het verlengen van de batterijduur, heb je twee opties: ofwel je kiest voor energiezuinige componenten, of je verhoogt de capaciteit van de gebruikte batterijen. Juist omdat Samsung bij de S11+ een groter scherm gebruikt, is er meer ruimte om de capaciteit van de batterijen nog te verhogen. Tegelijkertijd is de telefoon ook iets dikker geworden, zo bleek uit de informatie die ons is toegeschoven via de renders van OnLeaks – op het dikste punt, meet de het toestel 10,2mm. SDI is de fabrikant van de batterij; SDI is een interne divisie van Samsung, die veel batterijen produceert.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk