ADV: Otterbox Symmetry, perfecte en stijlvolle bescherming voor je toestel (+korting)

ADV: Otterbox Symmetry, perfecte en stijlvolle bescherming voor je toestel (+korting)

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Otterbox

Het merk Otterbox draait al heel lang mee in deze industrie. We komen ze elk jaar tegen in Barcelona en Berlijn en daar verbazen ze ons met de meest uitzinnige producten om een telefoon of tablet te beschermen. Jammer was dat deze cases vaak niet zo heel erg mooi waren omdat ze primair gemaakt werden ter bescherming en dit erg goed doen.

Maar met de introductie van de Symmetry-serie heeft Otterbox daar antwoord op gevonden en we zijn er trots op dat dit bedrijf met ons wil samenwerken om deze producten te verkopen in de AWshop.

Otterbox Symmetry 

'The Style you want, the protection you need'. Fantastische bescherming maar ook een zeer moderne stijl en dat allemaal in één product. Een Otterbox Symmetry case beschermt de telefoon aan de voor, zij-en voorkant tegen vallen en stoten.

Otterbox Symmetry case

Een case bestaat uit twee verschillende soorten materiaal maar de case zelf bestaat wel uit één enkel deel zodat hij eenvoudig aangebracht kan worden op het toestel. Het materiaal aan de binnenzijde is dempt de schokken die ontstaan bij het vallen en stoten.
Om het scherm te beschermen is de rand aan de voorzijde iets verhoogd.

HTC, Samsung en LG

Momenteel beschikken wij over Otterbox Symmetry cases voor de HTC One M8, Samsung Galaxy S5 en de Samsung Galaxy S4 en zelfs al voor de LG G3.

Otterbox Symmetry

Alle cases zijn in verschillende kleuren te verkrijgen, naast zwart en wit is dat ook roze, grijs en denim. Mooie frisse kleuren voor een flitsende case.

Ontvang 10% korting

Als je binnen 2 weken een bestelling plaatst in de AWshop voor een van de bovengenoemde modellen krijg je 10 % korting als je de kortingscode OTTERBOXFORLIFE invult bij de het afrekenen.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk