AW Reader is geüpdatet, dit is er nieuw

AW Reader is geüpdatet, dit is er nieuw

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

Onze AW Reader heeft een update gekregen. Onder andere het design en de indeling heeft een kleine make-over gekregen. Zo zie je in de app nu uitgelichte artikelen, net zoals op onze website. Ook kun je vanaf nu weer je favoriete artikelen opslaan. Wat vind jij van de update?

AW Reader

De AW Reader is onze app waarin we je dagelijks voorzien van het laatste Android-nieuws. Ook vind je er onder andere tips over de beste Android-apps en games, achtergrond- en opinieartikelen en reviews van smartphones, tablets én nog veel meer. Al ons nieuws krijg je direct in je notificatiescherm, door middel van een pushmelding, binnen. Zo ben je direct op de hoogte van het laatste breaking Android-nieuws.

Naast het vinden van nieuws, vind je ook tips en tricks over Android in onze app. En deze tips geven wij niet alleen, hiervoor hebben we namelijk ook een hechte community. Een community waarin je, mocht je hier nog geen lid van zijn, natuurlijk ook van harte welkom bent. Je kunt hiervoor een account aanmaken en hierna kun je bijvoorbeeld reageren onder artikelen en tips lezen én geven over Android. Dit kan overigens ook in onze Telegram-groep. De AW Reader vind je hier en is gratis te downloaden.

AW Reader - Androidworld

AW Reader - Androidworld

Androidworld is de grootste Android-nieuwssite en Android-community van Nederland en België. Via de AW Reader brengen we je dagelijks op de hoogte van het ..

Update van onze app

De AW Reader proberen we natuurlijk zo goed mogelijk te maken en deze updaten we dan ook regelmatig. Zo lossen we in een update eventuele issues in de app voor je op. In de nieuwste update, versie 2.3.12, hebben we echter ook visueel het een en ander veranderd. Zo vind je op de beginpagina nu uitgelichte artikelen en zie je hier meteen het aantal reacties en claps.

Ook qua functionaliteiten hebben we iets toegevoegd, zo kun je nu weer je favoriete artikelen opslaan. Deze verschijnen dan in een aparte lijst, zodat je deze snel en gemakkelijk terug kunt vinden. We hopen dat jij, als mede Android-liefhebber, blij bent met onze app en met de nieuwe update.

We zijn dan ook heel benieuwd wat jij van onze app en de update vindt. Dus: wat vind jij van de update en wat zou jij graag nog van ons en in onze app willen zien? Laat het weten in de reacties onder dit artikel.

Veel lieve groetjes van de gehele redactie

Veel lieve groetjes van de gehele redactie

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk