AW Poll: welke verbeteringen wil jij graag in Signal zien?

AW Poll: welke verbeteringen wil jij graag in Signal zien?

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Het is Signal-week op Androidworld en je kan de volgende dagen veel meer nieuws en achtergrondinformatie lezen over de berichten-app. Dit keer onderzoeken we in de AW Poll.

Singals succes

De berichten-app Signal is ongekend populair door onder meer de controverse die de voorbije weken ontstond rond het nieuwe privacybeleid van WhatsApp. De app zag zijn gebruikersaantallen in de Play Store vervijfvoudigen in een week tijd en bereikte zo de kaap van 50 miljoen gebruikers.

Meer dan genoeg redenen dus voor de Androidworld-redactie om deze berichten-app deze week van dichterbij te bekijken. Eerder las je al onze grote vergelijking tussen Signal, WhatsApp, Telegram en Facebook Messenger. Daarnaast vertellen we je hoe je met de bèta van Signal aan de slag gaat en extra stickerpakketten kan toevoegen aan de berichten-app. Er zijn ook vier dingen die je beter meteen aanpast als je met de app aan de slag gaat.

Gerelateerde artikelen

Het belangrijkste verkoopargument van Signal is altijd beveiliging en privacy geweest. Signal werkt met een eigen protocol voor end-to-end-encryptie (E2EE) dat berichten tussen twee gebruikers versleutelt. De code van de app kan je ook open-source raadplegen en de app staat erom bekend dat ze geen gegevens van gebruikers verzamelt.

AW Poll

Ondanks deze sterke argumenten om Signal te gebruiken, zijn er nog altijd aspecten die de ontwikkelaars aan de dienst kunnen verbeteren. De duidelijke filosofie van Signal zorgt er wel voor dat de ontwikkelaars enkel nieuwe features kunnen toevoegen als die op een veilige en privacyvriendelijke manier kunnen functioneren. Maar da's alleen een goede zaak natuurlijk. Wij horen graag welke toevoeging aan Signal jij het allerbelangrijkste vindt. Laat je stem achter in onderstaande poll en verduidelijk je keuze ook in de reacties onderaan dit artikel.

AW Poll: welke verbeteringen zou jij graag in Signal zien?

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk