AW Poll: welke Samsung Galaxy Unpacked aankondiging sprak jullie het meeste aan?

AW Poll: welke Samsung Galaxy Unpacked aankondiging sprak jullie het meeste aan?

We hebben vandaag keihard gewerkt om jullie van al het nieuws omtrent Galaxy Unpacked 2022 op de hoogte te brengen en er waren nogal wat aankondigingen! Nu is het woord aan jullie. Wat vonden jullie het interessantste nieuws dat Samsung vandaag heeft aangekondigd?

Alle aankondigingen op een rij

1. Samsung Galaxy S22-serie

De Samsung Galaxy S22, S22 Plus en S22 Ultra zijn officieel aangekondigd. De telefoons zijn wederom op verschillende vlakken verbeterd en de adviesprijzen zijn grotendeels gelijk gebleven. Lees hier alles over de nieuwe Galaxy S22-serie.

2. Samsung Galaxy Tab S8-serie

Samsung heeft drie premium tablets voorgesteld: de Galaxy Tab S8, Tab S8 Plus en Tab S8 Ultra. Die laatste is de opvallendste door zijn enorm 14,6 inch scherm. De tablets moeten uitblinken in entertainment, productiviteit en artistieke mogelijkheden. Je leest hier alles over de premium tablets.

3. Samsungs nieuwe updatebeleid

Samsung heeft tijdens Unpacked niet alleen zijn nieuwe Galaxy S22-serie en Galaxy Tab S8-reeks aangekondigd, maar ook een uitbreiding voor het huidige updatebeleid. Deze Galaxy-apparaten kunnen reken op een jaar extra updates.

AW Poll

Zoals je kunt zien heeft Samsung tijdens Galaxy Unpacked meerdere smartphones, en tablets aangekondigd. Nu is het woord aan jullie: Welke Unpacked-aankondiging is jullie favoriet? Laat het hieronder weten en motiveer je keuze in de reacties.

Poll

AW Poll: welke Samsung Galaxy Unpacked aankondiging sprak jullie het meeste aan?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties