AW Poll: welke provider is volgens jou de beste van Nederland?

AW Poll: welke provider is volgens jou de beste van Nederland?

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Simpel is vanaf vandaag officieel onderdeel van T-Mobile Nederland. Daarmee is T-Mobile de grootste telecomprovider van Nederland geworden. Wij zijn in deze AW Poll benieuwd naar jullie ervaringen met T-Mobile en andere telecomproviders. Welke is volgens jou de beste?

Diensten van providers

De meningen over telecomproviders is zo divers als de wereldbevolking zelf. De een heeft goede ervaringen met een provider, de ander klaagt steen en been over het bereik, de internetsnelheid of de bereikbaarheid van de webcare, klantenservice. Ook over bereik zijn de meningen verdeeld. De een is tevreden hierover, de ander zit in een gebied waar haast geen bereik is. Gelukkig werken providers hier hard aan en zijn veel gebieden inmiddels al voorzien van goede netwerkdekking.

Gerelateerde artikelen

Daarnaast volgen nieuwe ontwikkelingen zoals het aanzetten van het 5G-netwerk en is het verbruik van mobiele data via 4G de eerste maanden van dit jaar gestegen met 34,5 procent. De populariteit van sms'en daalde verder, maar het aantal belminuten steeg daarentegen van 7, 8 miljoen minuten tot 8,7 miljoen. T-Mobile is goed voor een aandeel van 50-55 procent van het totale verbruik, terwijl het aandeel van KPN daalt naar 20-25 procent. Eind 2019 was dat KPN-aandeel nog 25-30 procent, terwijl het voor T-Mobile 45-50 procent was. VodafoneZiggo blijft ten slotte constant met 15-20 procent van het totale verbruik.

AW Poll

We maken met zijn allen dus steeds meer gebruik van de belminuten en databundels van de Nederlands providers, en stellen daar dan ook hoge eisen aan. Kortom, wij zijn nu benieuwd naar jouw mening. Blijf je bij je huidige provider of stap je bij de eerst mogelijke verlenging meteen over naar een andere? Stem dus voor de beste provider en laat in de reacties weten waarom je dit vindt.

AW Poll: welke provider is volgens jou het beste van Nederland

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk