AW Poll: wat denk jij van Android 12?

AW Poll: wat denk jij van Android 12?

Android 12 is maandagavond officieel uitgebracht. Google stelt alle nieuwe functies voor. De komende maanden verwachten we dat fabrikanten voor het eerst hun toestellen bijwerken met de nieuwe versie. Wat is jou eerste indruk van de software?

Android 12

Na maanden van developer previews en bètaversies kon Google maandag eindelijk het doek verwijderen van Android 12. De software is klaar en het is nu aan smartphonefabrikanten om hun telefoons bij te werken. Al heeft Google ook nog een klus voor zich, want eigenaars van Pixel-toestellen zullen nog enkele weken geduld moeten hebben alvorens ze de update ontvangen.

Android 12 maakt van je telefoon een veel persoonlijker object dankzij het Material You-thema. Verder is er de nieuwe conversatiewidget, een nieuw pakket aan thema's en animaties, en Google heeft nieuwe functies aan de snelle instellingen gekoppeld. Volgens Google gaat Android 12 onze smartphones en de ervaring van apps ook echt sneller maken.

En natuurlijk kan er geen nieuwe versie zijn zonder meer privacyfuncties. Belangrijk zijn het nieuwe privacydashboard en indicators die tonen wanneer de camera actief is. Je kan ook je exacte locatie voor apps verbergen als ze om toestemming vragen. Verder zijn er nog extra grote screenshots, de Bediening met 1 hand en 'Android 12 for Games'.

AW Poll

Wat is jouw eerste indruk van de nieuwe Androidversie? Is er een functie die je in het bijzonder aanspreekt, of zijn er toch zaken die je dwars zitten? Breng je stem uit in de poll en kies onderstaande stelling die jouw mening het beste verkondigt. Verduidelijk je visie ook in de reacties onderaan dit artikel.

Poll

AW Poll: wat denk jij van Android 12?

Lees meer over:
AW Poll Android 12

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties