AW Poll: Waar heb jij je huidige telefoon gekocht?

AW Poll: Waar heb jij je huidige telefoon gekocht?

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Een nieuwe telefoon kopen kan op verschillende manieren. Je kan je abonnement verlengen of een tweedehandsje via Marktplaats op de kop tikken. Wij zijn benieuwd waar jij je huidige telefoon hebt aangeschaft. Stem nu!

Kijken, kijken, kopen

Ben je eruit en heb je een van deze vijf beste smartphones onder de 500 euro uitgezocht? Of denk je aan een nieuwe Pixel 6 Pro of Motorola Edge 20 Lite? Er zijn zoveel telefoons om uit te kiezen, en als je het dan weet, waar ga je jouw nieuwe aanwinst dan kopen? Rechtstreeks bij Samsung zodat je je oude telefoon meteen kunt inruilen? Of ga je voor een duurzamere en goedkopere optie zoals een refurbished telefoon. Kies je voor een telefoon inclusief abonnement of koop je liever een losse telefoon in een winkel bij jou in de buurt?

Er zijn vele wegen die naar Rome leiden. Wij willen graag weten of je jouw Samsung Galaxy S8 hebt ingeruild voor een OPPO Find X3 Pro via een webwinkel. Misschien heb je je Nokia 7.2 wel verkocht om vervolgens de Xiaomi Mi 11 te kopen in combinatie met het verlengen van je abonnement. Tijd om te stemmen dus. Leg ook uit waarom je voor een bepaalde optie hebt gestemd in de reacties onderaan dit artikel.

Waar heb jij je huidige telefoon gekocht?

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk