AW Poll: zijn telefoons of tablets wat voor jonge kinderen?

AW Poll: zijn telefoons of tablets wat voor jonge kinderen?

Google Kids Space

Naarmate we steeds meer tablets met Chrome OS zien - denk aan de Pixel Slate en de IdeaPad Duet van Lenovo - krijgen we soms het gevoel dat Android als besturingssysteem te kort schiet voor tablets. Alsof er iets extra mist. Google lanceert daarom de Kids Space-functie die speciaal voor tablets is bedoeld. De nieuwe Lenovo Tab M10 HD Gen 2 is het eerste apparaat dat met de nieuwe functie komt, maar Google wil het naar nog meer tablets uitrollen.

Kids Space is een Android-launcher die op maat is gemaakt van kinderen. De launcher maakt het onderscheid tussen de tabbladen: tabbladen: 'Maak', 'Speel', 'Lees', en 'Kijk'. Vervolgens kunnen kinderen volop aan de slag met video's, games, apps en boeken. De launcher ziet er verder erg speels uit en kinderen krijgen de mogelijkheid om zelf een eigen avatar te personaliseren, terwijl ouders een oogje in het zeil houden door de integratie van Google Family Link. Ze kunnen zo de schermtijd van hun kinderen monitoren en de activiteiten van hun kroost opvolgen.

AW Poll

Google Kids Space is geschikt voor jonge kinderen tot negen jaar oud, en wij willen in deze AW Poll aan jullie vragen of jullie er voorstander van zijn dat kinderen van die leeftijd aan de slag gaan met tablets en smartphones. Biedt een functie zoals Kids Space dan een meerwaarde? Laat je stem achter in de AW Poll en verduidelijk je antwoord ook in de reacties onderaan deze poll.

> Lukt het stemmen niet? Probeer dan deze link

Lees meer over:
AW Poll

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties