AW Poll: draag je een sporthorloge, smartwatch of fitnesstracker? (2022)

AW Poll: draag je een sporthorloge, smartwatch of fitnesstracker? (2022)

Er zijn heel wat soorten van wearables op de markt. Er bestaan eenvoudige en voordelige fitnesstrackers, maar je vindt net zo goed geavanceerde sporthorloges en Wear OS-smartwatches die meer op slimme functies zijn gefocust. In deze AW Poll vragen we of jij al een wearable hebt.

Wearables

De markt van wearables kan soms snel evolueren. Als we bijvoorbeeld naar Googles Wear OS-horloges kijken, dan merken we dat de markt tot enkele jaren geleden nog werd gedomineerd door horloges van Fossil. Vandaag zien we dan weer dat Samsung met de Galaxy Watch 4 grote veranderingen teweeg heeft gebracht.

Verder zijn de eerste geruchten al binnen over de Mi Band 7-fitnesstrackers van Xiaomi en die komen dit jaar voor het eerst met ingebouwde gps. Al maken merken als Garmin en Polar ook nog steeds een statement met de geavanceerde features van hun sporthorloges. Maandag kon je de review lezen van de Garmin Fenix 7S Sapphire Solar die komt met een hoog prijskaartje van 699 euro.

Met Amazfit trad er deze week ook een nieuwe fabrikant van smartwatches op de Nederlandse markt. Het merk staat vooral bekend om zijn voordelige horloges die met een eigen besturingssysteem werken. Uiteraard kan je binnenkort op Androidworld lezen of deze smartwatches ook al dan niet een aanrader zijn.

AW Poll

Heb jij al een smartwatch, een sporthorloge of fitnesstracker? We stelden die vraag ook al eens twee jaar geleden in een AW Poll en met deze nieuwe poll kunnen we onderzoeken of er in die twee jaar iets veranderd is bij onze lezers. Stem in de AW Poll en vertel ons welke wearable jij gebruikt in de reacties onderaan dit artikel.

Poll

AW Poll: draag je een sporthorloge, smartwatch of fitnesstracker?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties