AW Poll: hoe wil jij de podcasts van Androidworld? Laat het ons weten

AW Poll: hoe wil jij de podcasts van Androidworld? Laat het ons weten

AW Hangout

Onze 198ste aflevering van de AW Hangout-podcast ging door als een videopodcast die afgelopen maandag live te bekijken was op YouTube. Wie hem gemist heeft kan de opname ook hieronder opnieuw bekijken. Androidworld wil opnieuw experimenteren met podcasts die niet alleen via de bekende podcast-kanalen beschikbaar zijn, maar ook live op YouTube.

Het grote voordeel van YouTube-uitzendingen is dat je live kan volgen en via chat vragen kan stellen die de redactie vervolgens tijdens de aflevering kan beantwoorden. De Androidworld-redactie streamt vervolgens thuis vanop afstand, zoals dat ook aangewezen is in deze vreemde tijden van corona.

Deze week krijg je niet de traditionele poll waarin we jouw mening vragen over actuele nieuwsfeiten of gewoon over kenmerken van je telefoon, maar laat je stem achter in deze poll en dan zorgen wij ervoor dat we onze AW Hangout-podcast zoveel mogelijk afstemmen op de algemene voorkeuren van onze lezers. Dat hoort bij onze missie om de beste Android-nieuwssite- en community van de Nederland te blijven.

AW Poll

Wij willen graag van jou weten hoe jij het liefste de AW Hangout beluistert. Hou je van de live videopodcasts in YouTube of beluister je ze liever in een normale podcastvorm? Daarnaast vragen we je hoe lang je zou willen dat een aflevering duurt en op welk tijdstip voor jou doorgaans het beste past. Misschien heb je helemaal geen interesse in de podcasts? Duid alle opties aan die voor jou van toepassing zijn. Laat het ons weten in deze AW Poll en verduidelijk je mening verder in de reacties onderaan dit artikel.

Lees meer over:
AW Poll

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties